A kormány döntéseivel kapcsolatos hazai és a külföldi aggályok figyelembe vételét sürgeti Magyarországon a washingtoni külügyminisztérium - közölte a tárca egyik illetékese a hvg.hu kérdésére azt követően, hogy Lázár János tegnap heves kirohanást intézett az USA itteni képviselete ellen, amely szerinte aktívan részt vett a közelmúlt demonstrációinak megszervezésében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az USA diszkrécióját jelzi, hogy a mai napig nem derült ki, ki az a kormányközeli 6 ember akiket kitiltottak és pontosan mit követtek el. A magyar hatóság viszont addig nem lép amíg nem tudják egészen pontosan melyik ügyről tudnak az amerikaiak (valószínűleg mindegyikről).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Mindzsi: azért kíváncsi lennék cricklewoodban hogy zavar beba jobbik teliholdkor...de olvasd el a 444 cikkét az alstomról...ha a kormány onnan rendelt most is talán tényleg lehet valami a korrupciós vádakban...lehet ezt a cikket az amcsik szivárogtatták arra felé hogy a viktorék ne provokáljanak maguknak nagyobb pofont...
Mindzsi
@bundi: értelek, korrupt itt mindenki!!!
Az Alstom és a BKV közötti kontraktust 2006-ban (KETTŐEZERHATBAN!!!) írták alá
A többi része tényleg frankó :) :) :)
Mindzsi
@bundi: mondasz erre valamit, vagy mehetek sörözni? :)
bundi
@Mindzsi: az alstomot 6 éve figyelik komolyabban és hallgatják le... És emlékszel 2012 ben hirtelen megjavultak a fékek...ésba kocsik tökéletesek lettek...például...de mi van ha a bunge miatt is nyomoztak ...és nem csak blöff...
sekele
@Mindzsi: Őket érdekelheti. Ha esetleg kinti cégük és számlájuk van...
nezelodo
Az biztos, hogy ez az annyit is ér lézeres csörgősipkát kapna karácsonyra, ha még nem lenne neki.
Ja, Bécsben meg valami simlis arisztokratát állítanak valami madarak vásárlása miatt bíróság elé, aki a mi politikusaink nevében is tárgyalt kéretlenül, egy kis madáreleségért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.