A büntetés-végrehajtási intézetekben karácsonyi műsorokkal, karácsonyfával, bejglivel igyekeznek karácsonyi hangulatot teremteni a fogvatartottaknak – mondta Csóti András, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka az MTI-nek, hangsúlyozva: a börtönökben is ünnep a karácsony.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@tivoli: Nem vagyok szadista, nem sajnálom tőlük, hogy egy évben egyszer, Karácsonykor ők is ünnepelhetnek némiképp, de azért @Horizontnak: is igaza van.
Én például szívesen megnézném a Duma Színház egy-két előadását élőben, de vagy hulla fáradt vagyok ahhoz, hogy elmenjek, vagy egyszerűen nem is érdeklődöm, mert nem tudom, mennyit kell dolgoznom a belépőért.
Ezzel szemben tudom, hogy járnak börtönökbe haknizni, nehogy szegény elítéltek ne lássanak egy kis humorzsákot.
tivoli
@m.macskosz: ma, 20:36
:-)) Jó, jó, értelek, de nehogy már horizont legyen a példaképed, nem hízelgő rád nézve.
m.macskosz
@tivoli: Az, hogy te nem kedveled őt, engem cseppet sem érdekel! Az én koromban meg az ember már nem választ példaképet. Nem mellesleg nagyon is sok mindenben egyetértek vele, és inkább száz @Horizont: mint egyetlen sok nick nevű.
tivoli
@m.macskosz: ma, 20:54
Példás az értékítéleted :-))
Miért kellene kedvelnem horizontot, ha egyetlen normális megnyilvánulása sincs? Lételeme a maga önérzete, minden más szaralakkal szemben. Olyan, akivel két mondatot nem lehet váltani, csak neki bólogatni.
m.macskosz
@tivoli: Nem kívánok köztetek békét teremteni,
felnőtt emberek vagytok, oldjátok meg!
Ignoráld, ha nem tetszik!
Én sem reagálok egy pár fórumozó hozzászólására.
tivoli
@m.macskosz: ma, 21:04
Jól teszed, én is azt teszem :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.