Világpolitikai harc zajlik, amelynek tétje Európa sorsa és a demokrácia esélye – jelentette ki a Magyar Hírlapnak adott interjúban Kövér László házelnök. Az Egyesült Államok szövetségesek között szokatlannak minősíthető tevékenységének területe nemcsak Magyarországot, hanem egész Európát érinti. Ők dicsekedtek el azzal is, hogy dollármilliókat „fektettek be” az ukrán változásokba. Ide kell venni az unió, illetve az Amerika közötti szabad kereskedelmi és befektetési megállapodás problematikáját is. Így már látható, hogy világpolitikai hatalmi harc zajlik, amelynek tétje nemcsak Magyarország, hanem egész Európa sorsa, az európai nemzetállamok szuverenitása és a valódi demokrácia esélye – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Erről kéne inkább beszélni kövér elvt!

"Az állami vezetők – miniszterelnök, miniszterek, államtitkárok és helyettes államtitkárok – 165-en vannak, ám a biztosokkal és megbízottakkal együtt már 213-an. A teljes havi fizetésük meghaladja a bruttó 190 millió forintot, vagyis egy év alatt közel 2,3 milliárdba kerülnek nekünk."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Manhattan: Az hogy független Magyarország,az egy lázálom!Hogyan tudnánk függetlenek ,maradni Európa És a Kelet határán?Ha nem lenne meg az Uniós-vámmentességünk,kinek tudnánk el adni a megtermelt felesleget?Hol van nekünk ásványi kincsünk?A termál víz készletünket nem tudjuk kihasználni, külföldi befektető nélkül! Nekünk sajnos tartoznunk kell valakikhez,mert másként bezárhatjuk a kaput!
sokanvagyunk
"Nem mi vagyunk a tét"... - sajnos alátét! - és felettünk azt a qva csavart mindig az aktuális haverok húzzák szorosra, barátságból!
tivoli
@mate03: tegnap, 09:04
A külföldi befektető jelenléte nem jelenti azt, hogy tartoznunk kell valahová.
A külföldi befektető fektessen be, adjon munkát, fizessen adót a Magyar Államnak. A Magyar Állam cserébe biztosítja neki a megfelelő körülményeket egyenlő mércével, mindegy hogy a befektető pénze keletről vagy nyugatról jön.
Ez a Magyar Állam érdeke, s nem az, hogy a Gazda megmondja, hogy kivel kereskedhet, kivel állhat szóba.
mate03
@tivoli: Ha nem vetted volna észre,egyenlőre még az Európai unió tagjai vagyunk!Vannak bizonyos szabályok amit be kell tartanunk! Ezért kapunk pénzt nem is keveset! Hiszen az uniós tagságunk óta,nem volt olyan beruházás, ami nem uniós támogatással valósult meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.