Tolnay Tibor az MTI-nek adott évértékelőben a hivatalos statisztikai adatokat idézve emlékeztetett arra, hogy az építőipar 2006-ban még 2360 milliárd forintnyi értéket állított elő, ez a múlt évben már csak 1774 milliárd forint volt, bár ez is 10 százalékkal több a 2012. évinél. A bruttó hazai termékhez (GDP) mérten - ugyanebben az időszakban - 5,1 százalékról mintegy 4 százalékra esett a teljesítmény. Hozzátette: az ágazatban foglalkoztatottak száma ugyanakkor a 8,2 százalékos arányról 6,3 százalékra csökkent nemzetgazdasági szinten.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nem akar itt befektetni egy nagy cég sem,láthatjuk mit tesznek pl a Tescoval.
Egyiket milliókkal támogatják, a másiktól meg a működési lehetőséget is elveszik.
Csak abban látom a legnagyobb problémát,hogy Magyar dolgozók kárára hozzák a döntéseket!
karma1
Kakukk, kakukk!... Tessek szepen felebredni, es nem mno-t meg KSH adatokat olvasgatni amikor felebredunk, hanem kimenni a valo eletbe, es rogton lathato lesz az effektiv rombolas, amit a kedves vezir vitt veghez az orszagban...

Mert mar kifujt a stadionepitesi program, ami ugy-ahogy a felszinen tartotta az epitoipart...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.