Meghalt az a férfi, akit még szenteste fiatalkorúak bántalmaztak Pécsen – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a két 16 éves fiú egy Indóház téri buszmegállóban, szóváltást követően verte meg 36 éves áldozatát, aki a bántalmazás miatt a kórházban elhunyt.

A rendőrség két napon belül elfogta a feltételezett elkövetőket, és halált okozó testi sértés megalapozott gyanújával eljárást indított ellenük. A fiatalok elismerték tettüket.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitamin51
@Mobil123: Mintha a dzsungelben élnénk, a mai világban, ha éjszaka egyedül megy valahova az ember, számítson rá, hogy kinyírják! Egyre inkább megérik az emberiség a pusztulásra, saját fajtája által :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
@Mobil123: Bocsi a belevauért, de nehéz lett volna 4-5 perc alatt bevenni a viagrát + cavingtont + véghezvinni. A felvétel tanusága szerint több ideje nem nagyon volt :)

Az is álságos volt, hogy Páva kijelentette, Pécsett van közbiztonság és töretlen /Kata után + a neten, Pécs halál város.../, majd megtörtént ezen sajnálatos eset is. Fickókát sem találták több mint egy hétig, ez is blama volt, majd önként jelentkezett. A Magyarürögi akciózásról nem is beszélve...maradjunk annyiban, érdekes történet volt...
Kertvárosban is /mutogatós-erőszak kisérletét tevő/, Zsolnay-nál is / rablás /, Rácvárosban is / rablás-sts. miatt /, Uránban is / lépcsőházi rablás / nagy problémák voltak-vannak, szóval az egész város fel volt háborodva, mondhatni joggal - és jogosan...
Nem volt véletlen, hogy Páva készült a leváltására és bebiztosította magát...Szerintem Ő sem gondolta, hogy marad(hat)...sajnos maradt...
Nekem nem hiányzik - nem hiányozna.
Azért érdekes dolgokat művelt a szentem. Megérne egy vizsgálatot, de ezen ügyészség erre dologra képtelen lenne és nem is érdekük, így marad a feledés...
Főlökött
ui.: Oly apróságok vannak a számláján, mint Zsolnay - negyed - rég lejárt hitelek, Tüke - Mecsekbusz - PK.Zrt. esete, stb., stb., stb.
Érdekes történetek, melyek értékelés nélkül maradtak, nem véletlen! Aki erre szakavatott lenne, füle - botját nem mozdítja, várja az elévülést, közpénzből dotálva!
Na ez ma az igazságszolgáltatás :) Szóval ne legyenek kétségeink- illúziónk...
Mobil123
@Főlökött: Akkor azt mondod nem ő volt? Ott sem volt talán? Ártatlan ?
A többi meg igaz de én azt mondtam hogy vitt el adósságot az állam ( bár ez számomra egyik szebből át tenni a másikba , nem ezen a kartonon nyilvántartani hanem a másikon) és ez csak annyit jelent hogy lehet újabb hiteleket felvenni amit meg is tett Páva ás bagázsa és továbbra is tenni fog. A közbiztonság meg nem csak ebben a városban egy rakás hanem az egész országban és az igazságszolgáltatás is.
Főlökött
@Mobil123: Nem azt mondtam, hogy ártatlan :) A sarkon lévő térfigyelő felvétele lett feltéve a netre, az alapján keresték, azon látható az időpont is :).
A hiteles és elfogulatlan véleményalkotás alapfeltétele, mindkét fél meghallgatása, eltérés esetén szembesítéssel történő eltérés-feloldás, mely alapján kihámozható a valós-életszerű történet. Na ezen nem vettünk részt, ki tudja mi történt a valóságban :).
Tippem lenne, mondjuk pénzt szeretett volna, s mivel nem kapott, betakarta, mint Moszkvát a hóesés...
Mobil123
@Főlökött: Ettől még számomra szarházi marad az ilyen. (független attól hogy kivel tette amit tett)
lul17
Sajnos, fél éve kb egy 30-40fős "tini" banda járja Pécset, És folyamatosan belekötnek olyanokba, akik kevesebben vannak stb. Kb minden péntek este...Szóval tipikus patkányok.:) És senki nem tesz semmit. Nem lehet kimenni normálisan este a barátokkal stb..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.