Meghalt az a férfi, akit még szenteste fiatalkorúak bántalmaztak Pécsen – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a két 16 éves fiú egy Indóház téri buszmegállóban, szóváltást követően verte meg 36 éves áldozatát, aki a bántalmazás miatt a kórházban elhunyt.

A rendőrség két napon belül elfogta a feltételezett elkövetőket, és halált okozó testi sértés megalapozott gyanújával eljárást indított ellenük. A fiatalok elismerték tettüket.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitamin51
@Mobil123: Mintha a dzsungelben élnénk, a mai világban, ha éjszaka egyedül megy valahova az ember, számítson rá, hogy kinyírják! Egyre inkább megérik az emberiség a pusztulásra, saját fajtája által :-(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Feraj49
Elismerték ! Fiatalkorúak ! Milyen büntetést kapnak ?
pbalage
@Feraj49: Büntetés??? Inkább megújítják a békemenetes igazolványukat.
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
Új Magyar tevékenység, régi magyar ellen! Bibliai történet.
wagabund
elismerték tettüket. hát persze...jön a hideg, valahol lakni kell, és nem árt a rendszeres meleg étel sem...aztán tavaszig szereznek egy jó ügyvédet, aki kiviszi őket.
Mobil123
@Feraj49: Hát az Indóház területe elég rémisztő . Nem értem miért nincs ott folyamatos rendőri jelenlét.:-((
Feraj49
@Mobil123: Valamikor volt vasúti rendőrőrs,most nem tudom van-e még! Azok, meg a vasútőrök is "portyáztak" a környéken.Mindig párban jártak.Lehet,hogy ezeket is leépítették ?
Mobil123
@Feraj49: Hát én nem láttam ott senkit :-(( Vagy nagyon elbújtak.
Feraj49
@Mobil123: Én is csak évekkel ezelőtt láttam.
Mobil123
@Feraj49: Hát akkor az jó pár éve lehetett. Nagyon zord az terület függetlenül attól hogy a TÜKE buszoknak is van ott végállomása. (nem is értem hogy senki nem segített vagy legalább is miért kellett két nap a szarházik megtalálására:-(()
Feraj49
@Mobil123: legalább 5-6 éve. Most már nem ismerem annyira a környéket,de elég nagy volt akkor a Bp.-re utazók száma .
Mobil123
@Feraj49: Szerintem most is és ezért nem is értem miért nincs rendőr ott állandóan. (lehet persze hogy van csak tényleg elbújtak)
Toby
"Jelentem rend van !" ...ha nem is minden téren és területen...ezek a "fiatalok" majd kapnak egy kis ejnye-bejnyét, enyhító körülmény, hogy ketten annyi idősek együtt, mint a sértett, egyébként is a sértett csábítóan öltözött, figyelmetlen is volt, mert az alapvető biztonsági elvárhatóságnak nem tett eleget, nem volt nála kalasnyikov...
wagabund
@Horizont: bocsánat, de a tetszik helyett az egyetértek lenne a megfelelő...mert egyetértek minden szavaddal, de a történet nem tetszik..
már csak az elhunyt emléke miatt is...
vitamin51
@Horizont: Az biztos, hogy ezekből soha nem lesz ember, és az is biztos, hogy nagyon fiatalok lesznek még akkor is amikor szabadulnak! Vagyis, folytatják ott ahol abbahagyták, csak még keményebben :-( Ha már nincs esély a halálbüntetésre, akkor legyen tényleges életfogytiglan! Nincs semmi visszatartó erő, ölhetnek nyugodtan, azt a pár évet ellógják a kényelmes sitten.
vitamin51
@Mobil123: Mintha a dzsungelben élnénk, a mai világban, ha éjszaka egyedül megy valahova az ember, számítson rá, hogy kinyírják! Egyre inkább megérik az emberiség a pusztulásra, saját fajtája által :-(
Mobil123
@vitamin51: Nem kell hozzá éjszaka :( (ráadásul a lányom ott száll le és fel a busza mert a közelben van az iskolája és ha gyakorlata van este jön haza.)
vitamin51
@Mobil123: Gondolom míg haza nem ér lánya, folyamatos feszültségben lehetnek:-( Félelmetes és gyalázatos, hogy ennyire primitív lett az emberiség, ha nem lesz keményebb az igazságszolgáltatás visszafelé fogunk haladni, jön a szemet szemért, fogat fogért, mert az biztos, hogy ha nekem bármelyik hozzátartozómmal történne ilyen eset, nem nyugodnék míg én nem szolgáltatnák igazságot. Még akkor is ha életem utolsó mozzanata lenne!
vitamin51
@vitamin51: bocsi, helyesen, szolgáltatnék!
tivoli
@Mobil123: Jó lenne tudni, hogy valójában mi történt, mert abból, hogy két fiatal bántalmazott egy férfit szentestén, nagyon sokféle következtetést le lehet vonni.
Te mit hallottál az esetről?
Főlökött
@tivoli: "A rendőrség közleménye szerint a két fiatal Szenteste fél öt körül, tehát sötétedés után találkozott az pécsi Indóház téri buszmegállóban a harminchat éves pécsi férfival.
Szóváltásba keveredtek, de hogy pontosan mi hangzott el és mi történt, azt még vizsgálja a hatóság. Annyi bizonyos, hogy a két tettes oly mértékben bántalmazta az embert, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt. A szakértői vélemény megerősítette, hogy a halál oka a bántalmazás volt."

Forrás :
www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar/agyba-fobe-vertek-belehalt-seruleseibe-egy-36-eves-ferfi-pecsen-588115
tivoli
@Főlökött: ma, 12:06
Na igen, ezt írja az újság. De jó lenne tudni, valójában mi történt. Fiatalok (általában) ok nélkül nem mennek neki egy 2x annyi idős embernek.
Köszi szépen a linket.
jancsipapa
@tivoli: Így igaz . Fiatalok (általában) ok nélkül nem mennek neki egy 2x annyi idős embernek. De " fiatalok,fiúk, tinik " már elég gyakran
Főlökött
@tivoli: Szívesen :)

A yard sem volt bőbeszédűbb :
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/bantalmaztak-belehalt-seruleseibe

Az időpont igen problémás, mivel a családoknál ilyenkor kötött 'programok' vannak. Majd nyilatkoznak szerintem januárban, mi is történt, mivel az elkövetők oly értékesek, hogy vigyázni kell rájuk, így több mint valószínű - előzetesben csücsülnek.
Azért a szeretet ünnepén...valahogy igencsak eltorzult az értékrendjük.
tivoli
@jancsipapa: ma, 12:45
Mondjuk ott Pécs környékén az utóbbi időben elég sok minden előfordul, mint tapasztaljuk. :-((
Mobil123
@tivoli: Nem hallottam semmit csak ami itt is fellelhető. De azért ugye nem azt akarod mondani hogy ha van ok (és már pedig okot nem nehéz találni soha!) akkor meglehet verni valakit ? És ráadásul úgy hogy belehaljon??? Nincs olyan ok hogy így kelljen megverni bárkit is!!
tivoli
@Főlökött: ma, 12:52
Itt is ugyanaz a sablon szöveg, de mindkettőben szerepel az "előzetes szóváltást követően". Szerintem ebben rejlik a motívum, hogy mi, miért történt.
Mobil123
@vitamin51: Igen és ráadásul én elég aggódós vagyok. Bár az is igaz hogy a lány meg is tudja talán védeni magát de azért sokan ezt képzelik magukról viszont amikor csapatostól mennek neki egy embernek akkor sajnos nem sokat lehet tenni:-(( Ezért is írtam fent mivel elég zűrös környék nem értem miért nincs állandó rendőr ott. (nem ez az első eset ott!)
tivoli
@Mobil123: ma, 13:07
Szia Mobil, kösz, hogy írtál. Nem akarok senki felmenteni, vagy elítélni, nem azért kérdeztem. Inkább csak a találgatások elkerüléséért. Mert van amikor jobb tudni az igazságot, még ha rosszul esik is.
Mobil123
@tivoli: Szia:-)) Persze ezt értem is és egyet is értek ezzel de akkor sem hiszem hogy lehet arra ok hogy bárkit is megverjenek. Én keveset járkálok a városba és általában célirányosan megyek de sokszor kiver a víz némelyik taknyos viselkedésétől. Nagyon nagy a pofájuk és azt hiszik övék a terület . Némelyik arrébb nem menne az útból . Persze tudom hogy felnőttek is vannak ilyenek mert vannak sajna és nincs kitől lássák a fiatalok a példát.(azért vannak kivételek is )
És miért ne írtam volna? :-)
silber13
Előzetes szóváltás?? Lehet? pl:adj egy cigit, vagy adj egy százast, stb. Az erre érkező " nem dohámyzom, vagy nincs szavak már megteremtik a casus belli-t. Nem is kel több.Valódi roma mentalitás!
Főlökött
@Mobil123: Soha nem feledem :) Ezen korosztály esetében ez a mentalitás.

Annó fiatal koromban :) a Hullámba mentem barátnőmmel. A kijelölt pályán uszogattunk, amikor 3 ifjú titán elkezdett szórakozni velünk, pontosabban kedvesemmel. Azt mondták, ha nem tetszik Neki, szóljon a bikájának - azaz nekem, majd lerendezzük.
Mire odaértem úszva, mindhárom feküdt a pad alatt, mivel kedvesem álláspontja az volt, ezen problémához nem kellek. Igaz azt sem mondta meg Nekik, hogy az egyik kűzdősportban országos bajnok volt :)
Szerintem tanultak az esetből. Az egyik ifjonc, egy jómenő pécsi család sarja volt, több esetben lehetett látni a televízióban :)
tivoli
@Mobil123: ma, 13:20
Világos, mint a vakablak, ilyen világot élük. A valódi ok megtalálása viszont enyhíthet, vagy súlyosbíthat a megítélésen.
Kérdés, hogy az áldozat hajléktalan volt-e, vagy egy közönséges járókelő, mert az se mindegy.
Mobil123
@Főlökött: :-))))) Igen általában azok a kölkök nem bírnak magukkal mert azt gondolják hogy nekik szabad mert apuci mindent elintéz nekik. ( na a lányom bokszol de attól még féltem!)
Mobil123
@tivoli: Na ezt most nem értem! Egy hajláktalant agyon lehet verni??? (számomra nincs olyan ok hogy így kelljen megverni bárkit is)
tivoli
@Mobil123: ma, 13:45
Jól tudod, hogy mire gondolok. Ha a Páva lett volna az áldozat akkor akasztás, ha egy hajléktalan, az enyhítő körülmény.
Mobil123
@tivoli: Te a Páva lányát megerőszakolót sem akasztották fel és még a Kata gyilkosát sem !! (pedig az lány ráadásul a rendőrségen dolgozott és azért remélem hogy a rendőrök jól elverték a szarházit ) Remélem nem az alapján van ítélet hozva hogy politikus e az áldozat vagy hajláktalan.
Nincs enyhítő körülmény az ilyeneknek nálam!
JAJMÁR
Hiszen ez a vasútállomás előtti buszmegállóban történhetett ! Nem akarom a rendőrséget hibáztatni, de valamikor a vasútállomás környékén a rendőri jelenlét a nap minden órájában természetes volt.
Még azt is hinni szeretném, hogy talán rosszul esett az illető, és beverte a fejét... de mindenképpen szörnyű tragédia :(
tivoli
@Mobil123: ma, 13:58
Sajnos a törvény nem nálad van. :-((
Páva lányát nem erőszakolták meg, úgy tudom. Szegény Kata gyilkosai meg nyugodtan futkároznak. Mint ahogy a kis Bencéjé is.
Nincs igazság a földön és nem is lesz soha.
tivoli
@Mobil123: ma, 14:16
Nem tudom. Akkoriban arról volt szó, hogy csak megtámadta, szándéka volt az erőszakra, de a lány erősen védekezett s így nem jött létre az aktus. Viszont éppen emiatt lettek rajta súlyos sérülések.
Mondom, hogy nincs igazság, még az újságok is összevissza beszélnek, nehogy szegény földi halandó tisztán lásson.
Mobil123
@tivoli: A felsorolás amiért elítélték elég egyértelmű. Az ilyeneknek levágnám és a torkukig nyomnám , majd kikötném a főtérre és pár méterre eléjük borítanák egy kocsi követ . Bírják amíg bírják !
tivoli
@Mobil123: ma, 14:38
És ha nem is ő volt?
Mobil123
@tivoli: Basszus! Hát felvette a térfigyelő !
Főlökött
@Mobil123: Bocsi a belevauért, de nehéz lett volna 4-5 perc alatt bevenni a viagrát + cavingtont + véghezvinni. A felvétel tanusága szerint több ideje nem nagyon volt :)

Az is álságos volt, hogy Páva kijelentette, Pécsett van közbiztonság és töretlen /Kata után + a neten, Pécs halál város.../, majd megtörtént ezen sajnálatos eset is. Fickókát sem találták több mint egy hétig, ez is blama volt, majd önként jelentkezett. A Magyarürögi akciózásról nem is beszélve...maradjunk annyiban, érdekes történet volt...
Kertvárosban is /mutogatós-erőszak kisérletét tevő/, Zsolnay-nál is / rablás /, Rácvárosban is / rablás-sts. miatt /, Uránban is / lépcsőházi rablás / nagy problémák voltak-vannak, szóval az egész város fel volt háborodva, mondhatni joggal - és jogosan...
Nem volt véletlen, hogy Páva készült a leváltására és bebiztosította magát...Szerintem Ő sem gondolta, hogy marad(hat)...sajnos maradt...
Nekem nem hiányzik - nem hiányozna.
Azért érdekes dolgokat művelt a szentem. Megérne egy vizsgálatot, de ezen ügyészség erre dologra képtelen lenne és nem is érdekük, így marad a feledés...
Főlökött
ui.: Oly apróságok vannak a számláján, mint Zsolnay - negyed - rég lejárt hitelek, Tüke - Mecsekbusz - PK.Zrt. esete, stb., stb., stb.
Érdekes történetek, melyek értékelés nélkül maradtak, nem véletlen! Aki erre szakavatott lenne, füle - botját nem mozdítja, várja az elévülést, közpénzből dotálva!
Na ez ma az igazságszolgáltatás :) Szóval ne legyenek kétségeink- illúziónk...
Mobil123
@Főlökött: Akkor azt mondod nem ő volt? Ott sem volt talán? Ártatlan ?
A többi meg igaz de én azt mondtam hogy vitt el adósságot az állam ( bár ez számomra egyik szebből át tenni a másikba , nem ezen a kartonon nyilvántartani hanem a másikon) és ez csak annyit jelent hogy lehet újabb hiteleket felvenni amit meg is tett Páva ás bagázsa és továbbra is tenni fog. A közbiztonság meg nem csak ebben a városban egy rakás hanem az egész országban és az igazságszolgáltatás is.
Főlökött
@Mobil123: Nem azt mondtam, hogy ártatlan :) A sarkon lévő térfigyelő felvétele lett feltéve a netre, az alapján keresték, azon látható az időpont is :).
A hiteles és elfogulatlan véleményalkotás alapfeltétele, mindkét fél meghallgatása, eltérés esetén szembesítéssel történő eltérés-feloldás, mely alapján kihámozható a valós-életszerű történet. Na ezen nem vettünk részt, ki tudja mi történt a valóságban :).
Tippem lenne, mondjuk pénzt szeretett volna, s mivel nem kapott, betakarta, mint Moszkvát a hóesés...
Mobil123
@Főlökött: Ettől még számomra szarházi marad az ilyen. (független attól hogy kivel tette amit tett)
lul17
Sajnos, fél éve kb egy 30-40fős "tini" banda járja Pécset, És folyamatosan belekötnek olyanokba, akik kevesebben vannak stb. Kb minden péntek este...Szóval tipikus patkányok.:) És senki nem tesz semmit. Nem lehet kimenni normálisan este a barátokkal stb..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.