Van abban valami végtelenül szórakoztató, ahogy összes fideszes guru, a jó Viktortól, az eszét a bajuszában hordó Lacikán át, a megmondó emberek gyöngye drágabayerúr-ig néz, mint a kiszántott egér a Fidesz zuhanását látva. Az pedig külön nevetséges, ahogy nem mernek szembenézni a kiváltó okokkal, és a valóság elől menekülve a legképtelenebb magyarázatokkal nyugtatják saját magukat és megmaradt híveiket. Pedig a megoldás egyszerű, a Fidesz - és Viktor személyesen - az erkölcs nevű tárgyból bukott akkorát, mint az ólajtó. A nem pénzmosoda Századvég okostojásai már jönnek is jól kioktatni, hogy a politika és az erkölcs egy lapon említése valamelyik operett naiva szerepére készülő leánykájának gondolkodására utal, mert a politika nem kisasszonyjáték. A tudományos pénzmosóknak meg lehet, hogy igazuk van. Oszt' mégis ezen buktak el megbízóik.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Viktor leszerepelt mindenhol, külpolitikájával elárulta szövetségeseinket az oroszoknak, idehaza pedig elárulta a jobboldali közösség értékrendjét. Mindenkinek elege van belőle és öncsaló magyarázataiból is, menjen békével."

Nana, azért a vagyonka marad, azt letenni a zasztalra, utána mehet, jobbra a hármas cella.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
73
Ezek a fityeszesek olyanok,mint a háziasszony.Tudja,hogy a férje megcsalja.De amíg haza megy a férj és ő mellé fekszik le,addig nem érdekli őt.Majd amikor a férj nem megy majd haza vagy haza viszi a nőcskét.Majd akkor lesz gebasz!
bencemacska
@gulyasgyula: ma, 15:50

A remény hal meg utoljára!
vonotok
@pbalage: Előbb vagy utóbb szembesülniük kell, almok futásukkal,, hazugságaikkal - tükör vagy tükör nélkül. Vajon a családjuknak, gyermeküknek mit mondanak majd? Miért tették tönkre ezt a nemzedéket, ezt az országot? Lesz e majd valaki aki számon fogja kérni bűneiket, és a megfelelő büntetést meg is kapják.Lehet hogy nyers leszek,
de bocsiak. Amit most művelnek az " HAZAÁRULÁS ".
Toby
@eszegfu: Erkölcsösen nem lehet gazdagodni Patkányisztánban, csak a lottókon és örökségen !
Élő (sajnos) példák: orbánc, rogán, nyerges, sumácska...stb.
vonotok
@nemjoezigy: Valyon érik, vagy megétet már az a politikai elit aki mögé oda lehet majd állni. Képesek lesznek a helyes útra terelni szabadságra vágyó létünket?
vonotok
@Dr. Felipe: Azért valaki számoltassa már el. Mert azt amit Ők csinálnak bocs ha durva leszek " HAZAÁRULÁS " És ezért felelniük kell. megsanyargatták , becsapták ezt a nemzedéket, generációt, és a hazát. Ki hatalmazta fel Őket, hogy gátlástalanul lopjanak, szemrebbenés nélkül hazudjanak? Mert én NEM.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.