Van abban valami végtelenül szórakoztató, ahogy összes fideszes guru, a jó Viktortól, az eszét a bajuszában hordó Lacikán át, a megmondó emberek gyöngye drágabayerúr-ig néz, mint a kiszántott egér a Fidesz zuhanását látva. Az pedig külön nevetséges, ahogy nem mernek szembenézni a kiváltó okokkal, és a valóság elől menekülve a legképtelenebb magyarázatokkal nyugtatják saját magukat és megmaradt híveiket. Pedig a megoldás egyszerű, a Fidesz - és Viktor személyesen - az erkölcs nevű tárgyból bukott akkorát, mint az ólajtó. A nem pénzmosoda Századvég okostojásai már jönnek is jól kioktatni, hogy a politika és az erkölcs egy lapon említése valamelyik operett naiva szerepére készülő leánykájának gondolkodására utal, mert a politika nem kisasszonyjáték. A tudományos pénzmosóknak meg lehet, hogy igazuk van. Oszt' mégis ezen buktak el megbízóik.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Viktor leszerepelt mindenhol, külpolitikájával elárulta szövetségeseinket az oroszoknak, idehaza pedig elárulta a jobboldali közösség értékrendjét. Mindenkinek elege van belőle és öncsaló magyarázataiból is, menjen békével."

Nana, azért a vagyonka marad, azt letenni a zasztalra, utána mehet, jobbra a hármas cella.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
"Viktor leszerepelt mindenhol, külpolitikájával elárulta szövetségeseinket az oroszoknak, idehaza pedig elárulta a jobboldali közösség értékrendjét. Mindenkinek elege van belőle és öncsaló magyarázataiból is, menjen békével."

Nana, azért a vagyonka marad, azt letenni a zasztalra, utána mehet, jobbra a hármas cella.
vonotok
Az a nagy baj, hogy a mostani politikai garnitúra / tisztelet a kivételnek / fogalmuk sincs arról mi az, hogy DOLGOZNI. Ne üljön a parlamentben olyan képviselő aki mínium 5 évet nem dolgozott. A friss diplomával a zsebben, és irány a bársonyszék. Az, hogy embertársai Szabolcstól, Zaláig, hogy szenvednek fizetéstől fizetésig - fogalmuk sincs.
De kérdezem én, azok akik a tavaszi választásokat a konyha ablakból, vagy a hobbi földről nézték végig, szavazni meg nem voltak képesek, most bele mernek -e nézni a tükrükbe? Vajon mit látnak?
pbalage
@vonotok: persze csak akkor, ha még nem adták el a tükröt meg a konyhaablakot.
eszegfu
A Fidesz és O.V. "erkölcs nevü tantárgyból bukott"... na persze, hiszen az ő idejükben még nem volt kötelező tantárgy az erkölcstan! Nyilván azért kellett bevezetni, hogy az uj generáció ne legyen olyan erkölcstelen, mint az igen tisztelt kormányunk és a Fidesz!
nemjoezigy
Magyon jó írás, többé kevésbé jól foglalja össze (számomra) a "munkájukat", de
"...Viktor sem ártatlan a folyamatban, strómanjai, kegyencei törvényes úton történő gazdagodása kizárt. Marad a törvénytelen." Én ezt és a helyzetet nem így értelmezem, mert azért érzik magukat biztonságban (mint mondják: aki törvénytelenségről tud, az jelentse be-föl), hogy minden törvényes.
ők a maguk érdekeinek megfelelően alakították a törvényeket!!! Tehát, ha itt változások lesznek, akkor visszamenőleg,- mint Nép ellenes törvények alapján történt károkozás- kell a 89-es változásig számon kérni az összes politikusnak és gazdagodottnak a vagyongyarapodását. + az igazolhatatlant elvenni!!!

Ezt nem értem, miért sajnos: "Sajnos arra is kevés az esély, hogy a Fidesz túlélje a bukást," Egy súlyba kerülnének a kiegészítő pártjukkal, a kdnp-vel.

@vonotok, ma, 13:03:
Számomra új név vagy itt. BUÉK Neked is és a többi jó szándékú író-olvasónak!
Remek felvetés! Nyilván ez sokakban felvetődött.
Amit ehhez hozzá tennék: fele ennyi pénzért is jobban ellátnák sokan ezeket a beosztásokat, feladatokat.
Nagyon sok a kamu beosztás azokon a szinteken (minisztériumok) és olyan havi javadalmazásokért, ami sok-sok hasznos munkát végző embernek az éves jövedelménél is több!!!
Sok mindent meg kell itt változtatni az igazság érdekében, ha ez a rablóbanda eltakarodik.
bencemacska
@nemjoezigy: Nagyon sok mindenben igazad van, de ne tedd egy kalap alá a 25 évet! Nem azonos az a törvény, amit hónapokig tartó egyeztetés után izzadt ki magából egy koalíciós kormány, azzal amit péntek este beterjesztettek, hétfőn "megtárgyaltak", kedden elfogadtak.

Ne hidd, hogy egyet értek a kárpótlási törvénnyel, és társaival. De azért nem szabad pl. azonosan elbírálni,hogy valaki kedvezményesen megvásárolhatta a lakását, ahol évtizedekig lakott, vagy bérbe vette az önkormányzattól és fél év múlva vonatkozott rá a "leértékelt" vásárlási lehetőség!!
Mielőtt minősítsz, közlöm nem voltam egyikben sem érdekelt. Még a kárpótlási jegyeimre is sikerült ráfizetnem!
gulyasgyula
Hogy O.Viktor mikor bukik azt nem tudom hogy miért azt igen .Ugyan azért amiért Gyurcsány . Gyurcsány se verte orba a tolvaj politika körmyezetét mikor megtehette volna ,inkább gebinbe adta a kormányt Bajnainak . Ma már tudja hogy itt ku...ta el . A mai mszp-sek megis hálálták neki. Szóba se álnak vele ..Orbán ugyan erre a sorsra jut. Mi meg reméljük hogy jön egyszer egy kormány aki komolyan veszi az elszámoltatást ..Na akkor lessz O.Vitor sza...ba..
nemjoezigy
@bencemacska: Teljesen igazad van, meg is kaptad a tetsziket, de árnyalni itt nem lehet, mert túl hosszú lenne mindenben a különbségeket szembe állítani.
Írhattam volna '89-től kezdve, hogy egy politikus nem mondhatja azt, hogy tetszettek volna forradalmat csinálni, hogy a negyed ország földterülete az akkori kisgazdákhoz került, hogy a veszteségesnek kimutatott cégeket sz@rért, hugyért megvették egyes vezetők, hogy építkeztek, vásároltak itthon/külföldön közpénzen, hogy a saját érdekükbe álló törvényeket hoztak, növelik az osztályok, rétegek közti különbséget, hogy kimenekítik a vagyonukat külföldre az ország elszegényedő Népén meggazdagodottak...
És még nem értem a végére, sokan sokkal többet tudnak ezekről.
És nem csak azért vagyok keserű, mert a vesztes oldalhoz tartozok (a NÉP), akkor sem érezném jól magam, ha gazdag lennék, de akkor legalább tudnék segíteni a szegényeken. (így meg a szívem hasad meg, amikor szerencsétlen sorsokról látok, hallok.)
+ lásd: @gulyasgyula: Ő is csak gyurcsány környezetét említi, pedig a középpontban gyf volt. Nyílván nem látom/látjuk át a gyurcsányi vagyont (mint ahogy az orbánit és a többiét sem) itthon és külföldön, de óriási számokról lehet olvasni, hallani.
Ami érdekes nincs rá reakció, perelés. szerintem azért, mert akkor nyilvánosságra kerülhetnek tények, adatok, és sokáig lenne beszédtéma.

Számszaki megerősítést kérek :-)
gulyasgyula
@nemjoezigy: Aki a politikusok vagyonáról számokat mond az felelőtlen , amit látunk ,hallunk az csak a jéghegy csucsa ..Ha Simon Gábor nem bukik azt gondolhattuk volna hogy egy szerény politikus ..Ha Abony nem futkos Usa -ba bizonyitandóan hogy ő nincs kitilva 400 ezres tákával ma sokkal kevesebben ismernénk.Ezért nem értem O. V. miért égeti magát ilyen kis bohocokkal ha bukik ezek hátat forditanak neki .Ha ilyen ostoba megérdemli a sorsát mert őt is utoléri a sors keze..
bencemacska
Az a különbség, hogy a rendszerváltás környékén a zavarosban halászó politikusok zöme (MDF, Kisgazda, SZDSZ, stb.) eltűnt.
A Fidesz több irányváltás után maradt, és meggazdagodott munka nélkül a politikából.
Voltak, akik ügyeskedtek is, dolgoztak is (összeköttetésük is volt, amit jól használtak!) és utána jöttek vissza a politikába és ma sem a politikából élnek.

Ma viszont a legdurvább és legundorítóbb újra osztás történik, de - általában - nem a korábbi ügyeskedők, hanem a közép rétegek kárára. (Pl. trafikok!)
gulyasgyula
@bencemacska: Ezek most biztosak benne hogy soha nem lesznek elszámoltatva ,pedig jöhet egy tökös miniszterelnök aki komlyan veszi az elszámoltatást és megkérdezi miből tellet a felcsuti stadionra ..Én már elég öreg vagyok és emlékszek olyan időkre mikor az állam vissza vette ami az övé ..Lehet hogy én már nem érem meg de szerintem egyszer eljön az elszámoltatás órája ..
73
Ezek a fityeszesek olyanok,mint a háziasszony.Tudja,hogy a férje megcsalja.De amíg haza megy a férj és ő mellé fekszik le,addig nem érdekli őt.Majd amikor a férj nem megy majd haza vagy haza viszi a nőcskét.Majd akkor lesz gebasz!
bencemacska
@gulyasgyula: ma, 15:50

A remény hal meg utoljára!
vonotok
@pbalage: Előbb vagy utóbb szembesülniük kell, almok futásukkal,, hazugságaikkal - tükör vagy tükör nélkül. Vajon a családjuknak, gyermeküknek mit mondanak majd? Miért tették tönkre ezt a nemzedéket, ezt az országot? Lesz e majd valaki aki számon fogja kérni bűneiket, és a megfelelő büntetést meg is kapják.Lehet hogy nyers leszek,
de bocsiak. Amit most művelnek az " HAZAÁRULÁS ".
Toby
@eszegfu: Erkölcsösen nem lehet gazdagodni Patkányisztánban, csak a lottókon és örökségen !
Élő (sajnos) példák: orbánc, rogán, nyerges, sumácska...stb.
vonotok
@nemjoezigy: Valyon érik, vagy megétet már az a politikai elit aki mögé oda lehet majd állni. Képesek lesznek a helyes útra terelni szabadságra vágyó létünket?
vonotok
@Dr. Felipe: Azért valaki számoltassa már el. Mert azt amit Ők csinálnak bocs ha durva leszek " HAZAÁRULÁS " És ezért felelniük kell. megsanyargatták , becsapták ezt a nemzedéket, generációt, és a hazát. Ki hatalmazta fel Őket, hogy gátlástalanul lopjanak, szemrebbenés nélkül hazudjanak? Mert én NEM.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.