Hűségnyilatkozatot tett Szigetvár polgármestere. „Egészen 2019-ig meg szeretnénk, meg akarunk, és meg is fogunk felelni a Kormányunknak” – közölte Vass Péter.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Miért futkos a hátamon a hideg? kérdezem, amikor már másodszor is olvasom a pm. hűségnyilatkozatát. Egy város, ahogy a többi, feltárta pénzügyi helyzetét, megjelölte az okokat, meghatározta miként tudna úrrá lenni a pénzügyi gondjain és kérte a kormánysegítségét a feladat teljesítéséhez. Megkapta, ahogy a többiek is, rászorultságuk, no és lojalitásuk függvényében. Veszprém 800 milliót kapott a választások kimenetele elősegítése céljából. A 111 millió Ft. ekkora alázatot követelne?
Nem hiszem. Ez a hitvallás már annyira határtalan és már már hamis, hogy én már nem is hiszem hogy őszinte. A köszönet a segítségért természetesen helyénvaló. Az is rendben van, hogy az önkormányzat gazdálkodjon helyesen, előrelátóan. Azt is elfogadhatónak tartom, hogy a fideszes polgármester írjon egy szép levelet a fidesz frakcióvezetőnek, akár a miniszterelnöknek is, köszönje meg az ajándékot, tegyen hűségnyilatkozatot utolsó csepp véréig. Ez is rendben van. De akkor miért futkos a hátamon a hideg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Én még azt is képes vagyok feltételezni, hogy a címzett megír(at)ta a levelet és alá biggyesztették kívánt nevet!
Vagy lehet ennyire szervilis egy polgármester? Őt választották, vagy kinevezték?
Ha utóbbi, akkor érteni vélem!
73
Seggnyalásból ötös vagy csicska!Emberségből 0!Ülj le 1-es!
nyanya001
Akkor nem a választóidat kellene szolgálnod te senkiházi,
hanem a kormányt ?
Nézd meg a nyelvedet, milyen rút barna !
nyanya001
@világlátó: Hogy Selmeci nagyasszony épületes válaszát idézzem : csak !
Bocsánat, én nem így gondolom és tudom, hogy Te hogy gondoltad !
világlátó
@nyanya001: Nem akarom szaporítani a szót, de azt hiszem az a bajom, hogy nem tudom elfogadni a miniszterelnök által nyújtott kegyet. A pénz valamennyiünk által odaadott pénz.. Az adók, járulékok, mindenféle pótlékok, bírságok azaz minden, a lakosság és a gazdasági társaságok által befizetett ezermilliárdok. / kb. 17 ezer milliárd /
Ez a mi pénzünk, Szigetvár a mi városunk egyike, ahogy Szolnok, vagy Sopron. Mi magyar állampolgárok élünk ezekben a városokban és nem a miniszterelnök kegyéből.
A kormányok , élükön a miniszterelnökkel a mi kormányunk, a mi megbízásunk alapján, a mi szolgálatunkra. A legfőbb feladata a kormánya kézben tartása és irányítása azért, hogy az élet a normális kerékvágásban haladjon. Úgy látjuk a kormánya már önállósította magát, talán azért ez a sok baklövés. Talán ha visszatérne a fellegekből, szétütne a kormánya között, ha nem kegyúrként tetszelegne vazallusai felett, kevesebb probléma lenne, visszautasítaná az ilyen gusztustalanul alázatos polgármesteri nyalintásokat is. De hát érthető, mindketten / és még ki tudja hányan / szereptévesztésben élnek. Szolgák ők nem pedig kegyurak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.