A gyülekezési törvény a rendszerváltás óta rossz. A rendőrség azonban megtanulta azt elég jól alkalmazni, illetve kitöltetni a hézagokat - persze nem hiba nélkül, de olyan nincs is. Sokat segített ebben egy-két alkotmánybírósági döntés és a rendes bírósági gyakorlat is. Mindezek ellenére tényleg van tere a módosításoknak, azokon túl is, amiket Gulyás Gergely felsorolt. De az elmúlt húsz év során talán soha nem volt politikailag alkalmatlanabb időpont erre, 2006 kivételével - viszont akkor még kétharmados volt a törvény, így balliberális kétharmados többség hiányában erre nem is kerülhetett volna sor. Ez ma a tüntetőknek olaj a tűzre.  [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mintha arra lennének kihegyezve mostanában, mivel tudják jobban hergelni a népet. Talán kell is, legalább kezdenek már éledni a politikailag punnyadtak is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Macskaszem: 14:56
Már arra is gondolhatunk, hogy ezek a "hergelős" megnyilvánulások, csupán figyelem elterelések pl. a USA-ból kitiltott személyek kilétének firtatásáról.
Olyan jelentős személyek lehetnek, hogy megmentésük mindent megér.
73
Párhuzamot vélek felfedezni 56' és a mai éra között.Akkor sem hitték a komcsik,hogy baj lehet.Pedig akkor már lassan mentünk kifelé a Rákosi rezsimből.Most meg befelé megyünk az Orbán rezsimbe.Viszont félnek,ez már biztos!Hogy jó vagy rossz-e?Azt még nem tudom...
Macskaszem
@Sziszifusz: Igen, ez is benne van vastagon, és sajnos nem is piszkálja senki sem, hogy ki lehet a másik öt személy.
wagabund
@Sziszifusz: Igen, lehet hogy nagy durranás lenne...képzelheted, ha már Pesty is ezen az öt főn rugózik állandóan az Echo tv-ben..válasz helyett néma csend.
Talán nem is az öt fő, hanem az összeg nagysága ami rémísztő lenne, még az edzettebbeknek is...
wagabund
Nagyobb összegbe fogadnék, hogy lazán, kellemesen csukóból fogják módosítani a gyülekezésit.. ugyanis, ha kétharmad megvan, akkor súlyos hiba lenne részükről nem élni a lehetőséggel...és fognak is.

Ugyanis, mint tudjuk, a fidesznek nagyon sok brilliáns jogásza van, akiknek ujjgyakorlat egy ilyen törvény megalkotása, és finom krémes formájában letolni a nép torkán...

csak tessenek sasolni...én szóltam.
kkalman
Ezeket nem érdekli, az időpont alkalmassága, vagy alkalmatlansága. Ma kitalálják, holnap megszavazzák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.