Szép lett volna, ha a DK, valamint az MSZP szimpatizánsai, a saját zászlaik alatt hallgathatták volna a Ferit, hogy "elkúrtuk, de nagyon". Ha jól le akarjuk baszni a Budapest utcáin értünk tüntetőket, akkor az első és legfontosabb, hogy küldjük el a sunyiba a szervezőket. A szar szervezésért és a nem eléggé előre mutató beszédekért. Utána sajnáljuk le a tüntetőket, de őket csak azért, mert kevesebben mentek el erre a szar tüntetésre, mint 3 évvel ezelőtt arra a csodálatosra, amikor sokkal többen voltak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Hát erről van szó ! A pálya széléről sok a "bátor" bekiabáló, okoskodó, esetleg a kényelmes fotelból osztja az észt. Sajnos a médiumok is ezt csinálják, hát hajrá Magyarország, a tönkretételben mindig is jó volt...
balambér
Tiszteletet érdemel minden szervező és résztvevő.
A szervezők még amatőrök, de gyakorlat, segítség és pénz nélkül nagyon nehéz a dolguk. Igazán segíthetné őket néhány média kommunikációs cég vagy személy, hogy jobban tudjanak szerepelni és meg is tudják szólítani a tömeget. Sajnos ez a mostani olyan volt mint egy politikai oktatás. Az emberek álltak és nem tudták, hogy most mi van? De kiállni csak kevesen mernének.
A dobozba (a költségekre) meg lenne bőven olyan személy, cég, akik akár névtelenül is bedobhatnának egy-két milliót. Soknak meg sem kottyanna. Nagyon egyedül vannak a szervezők és még nem jelent meg az az erő, amely ki tudná tölteni ezt a politikai vákumot.
Addig meg ne ellenük/ellenünk, hanem értünk kellene drukkolni. Így még azt a kevés önbizalmukat is lerombolják a parvonalról károgók és lesajnálók ami legalább a személyes kiálláshoz kellett.
Vagy a finnyáskodó ellendrukkerek kapnak ezért valami apanázst?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.