Az nem megy, hogy amikor összehívnak pár ezer embert, akkor politikai szerepet vállalnak, de amikor nekivezetik ezeket az embereket a falnak, akkor szét teszik a kezüket: „mi csak civilek vagyunk”. Ha csak erre képesek: Menjenek a picsába tüntetni!

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nekem sem tetszik, hogy minden nap mást mondanak! Nem tudom mit akarnak!
Nem tetszik, hogy egybe mossák az elmúlt 25 évet!
Nem tetszik, hogy apolitikus politikusok!
Nem tetszik, hogy szót adnak fűnek, fának, kivéve egy ellenzéki országgyűlési képviselő jelöltet.
És főleg nem tetszik, hogy ki kicsoda!
Azt javaslom térjünk vissza a NET adó elleni tüntetéshez, azt még értettem, ahhoz még tolmács sem kellett!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@bencemacska: ma, 16:06
Sajnos, én már elveszítettem a hitemet a szavazások hatékonyságában, igazságában. Én úgy látom, hogy mindegy kire szavazunk, az előre megszabott politikai irányvonal működik úgyis tovább. Ha a szavazások eredménye nem megfelelő számunkra, akkor megint lehet nézeteltérni, hogy persze, mert ha te is elmentél volna. Holott..Teljesen mindegy.
bencemacska
@tivoli: ma, 16:44

Ezért kell(ene) valódi többpártrendszer, ahol tudják egymást kontrollálni a parlamentben. Igaz, akkor következik az, hogy "ezek folyton veszekednek". De csak ez akadályozhatja meg az autoriter rendszert!
Minél több nem azonos pártból áll a koalíció, annál nehezebb a megegyezé, lassúbb az ügyintézés, DE annál kisebb az egyszemélyi vezetés veszélye!
És az utcának a legfőbb szerepe abban van, hogy rá kell ébredniük a tömegeknek, hogy csak ők tudják a változást kikényszeríteni! És a változás az Alkotmány visszaállításával, vagy újjá alakításával kezdődik, és a választási törvénnyel folytatódik!
GeoCravker
@tivoli: Ha én biztos lehetnék abba hogy a forgatókönyvet nem a Lendvay-ban írják ezekhez...
tivoli
@GeoCravker: ma, 18:01
Ebben senki nem lehet biztos. Vagy mégis?
világlátó
Nagyon röviden és tömören, a hazai maffiacsaládok, összeborulva a két legnagyobb /nem a jobbikra gondolok / párt oligarcháival, foglyul ejtették az országot. Az történik a hatalom minden szintjén, amit ők akarnak.
Az USA. és Németország folyamatosan figyelmeztet. Orbán szájából visszafelesel a hazai alvilági hatalom és geopolitikai üggyé akarja a szándékot átminősíteni. Minden politikai propaganda, akár honnan is jön, ezt próbálja elhitetni a társadalommal.
Igazán jól érzékelitek, a forgatókönyvet nem a Lendvay utcában írják. A társadalom pedig cipeli a hátán ennek a disznóságnak az összes terhét. Ez a teher még nehezebb lesz, ha a magyar társadalom legjobbjai nem várják tovább a sült galambot, hanem elindítják a tervező és szervező munkát. Ti is jól tudjátok, hogy kell egy alkalmas politikai állapot, / történelmi pillanat / kell egy kiérlelődött vezető, irányító garnitúra és kell a már tisztábban látó tömegbázis, amit az ellenpropaganda már nem tud darabjaira szabdalni. / ma reggel láttam, hogy az egyik alkalmasnak látszó figura kiszállt a tüntetésszervezésből /Még csak az elején tartunk , ez is fordított sorrendben van, mert most a tömegmegmozdulások vannak elől, a többi még sehol. Ez óriási kockázatot rejt magában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.