Március végéig meghosszabbította a Terrorelhárítási Központ Orbán Viktor otthona környékének lezárását, így például március 15-én sem lehet ott látó- és hallótávolságon belül tüntetni. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
A múltkori tüntetéseket a "sikeres munkásságaként" könyvelte el... kiderül hogy már önmagát is átveri?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Mobil123: 14:05

Nem kell vele foglalkozni, a 3-as kórteremben él
rácsos ágyban spu00 kisasszonnyal ...
evacica
Érdekes ilyen félős egy miniszterelnök se volt, nagyon gyáva ez a jelenlegi! Gyurcsány soha nem tett ilyet pedig rendesen hergelte a népet a fidesz ellene! Hiába a gyáva az gyáva, és szégyellném magam a helyébe, de úgy látszik fideaszéknél ez a fogalom ismeretlen.
bakegya
@nemkati: s mivel nem látja,nem hallja,NINCS IS -A NYOMOR,KISZOLGÁLTATOTTSÁG ÉS SZENVEDÉS-tipikus bűnözői elszigetelődés!!!
Juhász István
Nagyon helyes. Nemcsak a viktátor utcáját kell lezárni, hanem egész Felcsútot is. Ne járkálgassanak oda a semmirekellő fotósok, nyomoronc újságirók, stb. Vizelgessenek inkább a tesztre...Egy népétől félő álomférfinek igenis KIJÁR a teljes védelem, a falujával együtt. Ha focimeccsen játszik majd a Puskás Akadémia, ideiglenesen fel lehet oldani a falu TEK.-es lezárását, és a vénaszkenner után alkalmasnak nyilvánitott többezres drukkersereget, be kell engedni Felcsútra, hagy drukkoljanak a csapatnak. Viktor meg, javaslom épittessen egy berlini fal méretű tákolmányt is a falu köré, persze a 2/ 3, ad majd rá felhatalmazást...nehogy már az a mocskos komm. ballib. csőcselék csak úgy, bejuthasson Európa leggyorsabban fejlődő falujába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.