10 napja nem látták, még csak boldog új évet sem kívánt az országnak. 10 napja nem látták, még csak boldog új évet sem kívánt az országnak. A hivatalos kormányzati portálon az Orbán Viktorral kapcsolatos utolsó hír azt a nyomorúságos vagdalkozást foglalja össze, amit a miniszterelnök karácsonyi köztévés interjújában előadott. Mindig friss Facebook-oldalán a legújabb bejegyzés az ijesztő karácsonyfás kukucskálás, amellyel ellenséges kommentek özönét zúdította magára. Azóta semmi. Elmaradt az újévi köszöntés, elmaradt az ünnepi képsorozat a családról, még a szokásos pénteki rádióinterjú is elmaradt tegnap. Az egyetlen hír róla az, amit a Blikknek elárult: szilveszterkor malacot sütött, meg persze lencsét és virslit, hiszen a nép gyermeke ő, majd január elsején újévi koncertre vitte Anikó asszonyt.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
"még csak boldog új évet sem kívánt az országnak." Nem akarta az új évet hazugsággal kezdeni, ez dicséretes!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Boszi27
"még csak boldog új évet sem kívánt az országnak." Nem akarta az új évet hazugsággal kezdeni, ez dicséretes!
Mobil123
Most komolyan ! Ki akar tőle boldog új évi kívánságot ??? Én ugyan nem !!! És még csak kíváncsi sem vagyok arra hogy hol a fenében van ! (na jó ha estleg gyászruhát kell venni akkor szóljatok:-D)
verőce21
Ez már mindjárt két-három friss hír!
"Az egyetlen hír róla az, amit a Blikknek elárult: szilveszterkor malacot sütött, meg persze lencsét és virslit, hiszen a nép gyermeke ő, majd január elsején újévi koncertre vitte Anikó asszonyt."

Nem kicsit ellentmondásban van a "hírbeküldő" :)
volvós
A TEK vezetöjét kell megkérdezni...
Remélem, nem engedik vissza...
Boszi27
@verőce21: Ja! Te is úgy gondolod, hogy hülye a postás!
GeoCravker
10 nap? Nos a legtöbb nyugtatókúra legalább két hetes. Az első héten zömmel altatással, kivizsgálásokkal. Ennek végén pár napos gyógyszerezési szünet, hogy tiszta státusszal lehessen folytatni a kezelést. Ebbe belefér némi malacsütés is. Ha jól időzítik, hétfőre menetképes lesz.
Meine Ehre heisst Treue
Remélem oda került ahova való és gondolom!

Egyébként orbáncos szájából a BÚÉK, felér egy arcul csapással!
qxy
Lehet hogy le húzta magát. a vécén.
papa.49
Nekem cseppet sem hiányzik, nektek igen én egész megvagyok nélküle...
Ha soha többet se kerülne elő akkor se fakadnék sírva...
Szimba
Hogy hová tűnt? Valszínű betett neki a sok tüntetés és elemet cserélnek benne, talán Svájcban.
verőce21
@Boszi27: (20:23) Bocs', de ezt nem veheted magadra, Kedves! Itt a postás nem Te vagy, és tudom csak az ellentmondás miatt küldted be a hírt! - résen vagyok mi? :)
sentinel216
"... majd január elsején újévi koncertre vitte Anikó asszonyt."

Reméljük, valamelyik déli szigetre! Gondolok a déli sarkkörön túl, egy lakatlan jéghegye. Repülőjegy csak oda
colibri
Akiről az a hír jelenik meg, hogy a második legkorruptabb politikus, az alap, hogy eltünik a köznép elől, minimum addig, míg egy újabb felháborító hír nem próbálja feledtetni ezt a szégyenletes eredményt!
Gyuri Géderről
Lehet, hogy megint Ausztriában kezelik?
Vagy, korrupciós tanfolyamon van, hogy első lehessen a listán.
F_Viktor
@verőce21: Írod:
"Nem kicsit ellentmondásban van a "hírbeküldő" :)"

1) A cikkhez mi köze van a hír beküldőjének?
2) Hol az ellentmondás?
A magyarnrancs.hu "hová tűnt?" kérdésére nem adott választ a Blikk cikke, nem tudjuk, hogy a Genfi-tó partján épített villájában, vagy esetleg az Adrián a francia lajstromú jachtján sütötte a malacot, a virslit és tömte magába a lencsét.
Anikót is nagyon sok helyre elvihette újévi koncertre.
verőce21
@F_Viktor: (22:37) Neked való kérdések és elmélkedni való!
Elrágódhatsz rajta, mint "Rain Man". :)
F_Viktor
@verőce21: Nem lenne egyszerűbb azt írnod, hogy "szokásomhoz híven beszélek összevissza, gondolkodni képtelen vagyok, de azért megpróbálok belekötni az élő fába is, mert én ilyen savanyú pofa vagyok, sikertelenségem miatt most éppen @Boszi27: -et találtam meg...".
verőce21
@F_Viktor: (23:16) Te tényleg nem vagy 100-as, "Rain Man"! :)
kkalman
Hová tűnt? A vonyító vadászkutyát érdekli. Tök mindegy, hogy hol van, csak maradjon ott!
F_Viktor
@verőce21: Gerinc problémád van, végy példát Gyurcsányról!
Linna
Biztos Putyintól kapott meghívást egy orosz dácsába. Ott még ünneplés van, mint tudjuk.
silber13
Koncertre vitte Anikót! . Hiába, csak szereti a bazsevát, mert azt nem hinném, hogy a könnyű, úgymond " fülbemá dallamokon kivül másféle muzsikára is befogadó lenne. Különben is, már megnézte a Nemzeti Csodazongorát, ott játszottak is neki egy rüpke negyedórát. ( Bár annak a csodazongorának a története felettébb zavaros! Pénz lenyúlást gyanitok! ) Bizonyára a báva Mága koncertjén múlatta az időt! Egészségére!
Senara
A Német kancellár látogatása előtt kötelező szervizen van . Valamit tenni kell a nyelvöltögetéssel , mert még félre értené valaki :-((
nezelodo
Csak az akkutöltő madzagját kell követni és meglesz. Más kérdés, hogy hol a konnektor, ahova bedugták a regeneráló kütyüt.
Az is lehet, hogy egy negyedszázada gyanakszik a dec. 25- dátumra. és kellő távolságot tart...
Juhász István
Az országból csak úgy léphet ki incognitóban, egy mindenki által ismert ARC, hogy pl. állszakállat ragaszt, olyan romássá maszkirozva magát. Mondjuk, neki ezt meg sem kellene tannie...mindegyik VAJDA felismeri...Nos, szerintem igy juthatott ki GRAZBA, felismerő, feltűnés nélkül. Ők nem fogják nyilvánosságra hozni, hiszen, valamiféle FOGADALMAT tettek...De jó lenne, ha az elemcsere, jó sokáig, esetleg évtizedekig tartana. Amúgy meg, egy normális " CSALÁDFŐ " legalább egy emailban, vagy telefohnnal, de köszönti a családtagokat, rokonokat, persze ez nem vonatkozik a Haza Atyjára, ő jó mélyen lesz@gja a népét, vele együtt a fanokat is. ŐK MOST MIT SZÓLNAK??? gondolom, várták a buzditó szavakat a gurutól... nos elmaradt. Hajrá FIDESZ!!!
eszegfu
@Clavigo: NEM! Csak az a félelmem: ha előkerül pihenten, megnyugodva megint elkezdi az "ötleteléseit".
silber13
Ámbár nem csodálkozom a tettén! Volt újévi koncert, arra elment a feleségével, aztán - mivel pontosan tudta, hogy másodikán mozgolódás lesz, rögvest felhúzta a hétmérföldes nyúlcipőket és meg sem állt a biztonságot jelentő külföldig. Ahogy az már lenni szokik ilyen önnepek alkalmával.Hja, hogy illő lenne köszönteni azt a népet, amit enyhén szólva is legatyásitott? Ugyan kérem! A népnek az a dolga, hogy őt az egekig nagasztalja, és minden patologikus ötletrohamára azonnal ugorjon, a teljesítés vágyától átitatva!
bakegya
ÉN AZ UTOLSÓ ÚTJÁRA VAGYOK KÍVÁNCSI!!!
Clavigo
@Senara: Igazad lehet...Tuningolják a "Csávót ".
bakegya
@F_Viktor: 22,37 meleg-meleg,"saját erőből" ,a lényeg a tiltakozók se halló,se látó távolságban ne legyenek-De ettől még vannak ,dideregnek a járdaszigeteken - a la karte!-vicctor átlép rajtuk,de meddig???
Dr. Felipe
Gondolom ott áll már a pokol kapuja előtt, csak még nem kapott matricát mert fizetőssé tette a pokolba vezető utat is.
papa.49
@nezelodo: Én inkább a rászerelt bomba gyújtózsinórját látnám inkább, és rögtön keresnék is egy öngyújtót...
Hellcat
Biztos nem azért bujkál mert minden a legnagyobb rendben van...kizárt dolog...
hetöndöe
Hol van Orbán Viktor?

Muszájkabátban Grazban!:-))))
Az évi megérdemelt pihenését tölti.
nezelodo
papa.49 ma, 14:03

Ne akarj Nemzeti Hős lenni, hagyd meg ezt a szerepet Orbánnak, úgyis azt hiszi magáról hogy az. Felfelé meg azért nézeget állandóan, mert attól fél, hogy mások nem látják a glóriát a feje fölött.
levi
"...majd január elsején újévi koncertre vitte Anikó asszonyt."
Azóta se értek vissza, mert nem tudtak matricát venni.

Mellesleg kinek hiányzik? Az se lenne baj, ha soha többé nem tolná elő a képét, maradjon ahol van szépen.
Toby
Biztos álruhában megtekintette a gráci rehabot, de Ráhelka már újabbat is talált - Svájcban ! 15 milláért !
wagabund
Aki csak tehette szabit vett ki...Ő is.
karma1
@verőce21: 20.19-re: Olyanrol meg nem hallottal, hogy valaki (foleg a sajat hirportaljan, a sajat sajtosain keresztul) ELORE "elarulja" a programjat? Vagyis csak "elhinti", hogy ezt FOGJA MAJD CSINALNI az adott idopontban, aztan egyik laba itt, a masik ott???

Vagy te meg mindig azt hiszed, hogy ov ul a laptopja elott, es orulten feszbukozik, ENNEN KEZEVEL???
Hidd el nekem, akkora stab dolgozik azon az oldalon, jo penzert, amit te el sem tudsz kepzelni!

De akkor hol maradt a vallasos pontossaggal betartott penteki porhintese? Vagy a mindenkori kotelezo ujevi TV-udvozlete/uzenete?

Talan erre a kerdesre is kellene valaszolnod, ugyanilyen ironikus szarkazmussal, es akkor majd megfontolom, hogy inkabb neked higyjek-e, vagy a Blikknek?
karma1
@wagabund: Az angol kiralyno 86 eves, tehat mar regen elvezhetne a jol megerdemelt "nyugdijas szabadsagat", es elutazhatna szabira pont Ujevkor...De nem teszi, mert felelos a nepeert, legalabb az Ujev unnepen, ha maskor nem is tenne. De O nem hagyja ki, mint a csuti torpe. (Igaz, ellene nincs is mindennap nagyszabasu tuntetes...)
spu00
Valószínű, hogy Önöknek van igaza, nem bírta elviselni, hogy Önöknek és az Önök által preferált ellenzékiek, s az őket támogató hatalmas 10-20.000 támogató tüntetők, szemben a pitiáner létszámú milliós tömeggel, hogy nem neki, hanem Önöknek köszönhető a múlt évben elért 1% alatti infláció, 3% alatti államháztartási hiány / ezzel együtt az EU-s pénzek kifizethetősége/, 2,1%-s kamat, családi adózási engedmények, 730.000 ingyen tankönyv, 800.000 munkahely támogatási alap, 30.000 -s segély helyett 60-70.000Ft-s közmunka, regie csökkentés stb.,stb. Ezen tények birtokában csak bujdosni lehet, vagy csak ezt szeretnék? Ja, elfelejtette, ha Önök nincsenek, még az államadósság sem csökkenhetne? Nem? Ja, hát miért vásároltak a múlt évben többet, mint a korábbi években? Talán loptak az emberek, vagy ne talán tán többet kerestek, többet takarítottak meg?
Tessék ilyen szempontból tárgyalni Orbán eltűnését. De nem lehet, hogy normális emberként szeretne 2 hétet a családja körében nyugodtan ünnepelni? Én erre tippelek, a fentiek alapján, ha még sem Önöknek köszönhetőek, akkor egy kicsit gondolkodjanak már el, miről beszélnek, s miért?
wagabund
@karma1: Úgy kezdted: Az angol királynő...

...akkor most miről is beszélünk? Azért vele mégsem kellene összehasonlítani...némi múltja van... meg hatvan év uralkodói rutinja...

(már bocsánatot kérek)
karma1
@spu00: Mondja kedves spu00, on beteve tudja az orbandicseret partmonologot ?
Mar csak azert erdeklodom, mert ugy nez ki, hogy ez a szent ember azt a 2 es felmillio kovetot (is) jol megvezette, koztunk ont is szivatja, mint torkosborzot.

Nem szoktam senkivel sem tragakodni, igy onnel sem teszem, de neha jojjon ki ov farpofai kozul egy kis friss levegot szivni. Ugyanekkor nem art neha korbeneznie sem, mert majd meglatja, hogy kozben mekkorat valtozott a vilag.

Kulonben Boldog Ujevet kivanok onnek is...:o))
karma1
@wagabund: Amiben osszehasonlithatoak: Mindketten felelosek a nepukert. II. Erzsebet CSALADJA sem kerulhette el sohasem a botranyokat, mint egyetlen mas csalad sem, de szemelyesen O sohasem volt egy pillanatra sem megkerdojelezheto szemelyiseg.

Gondolom, ha ezt allitod - hogy II. Erzsebetnek pottyos a multja - akkor van errol nemi kezzelfoghato anyagod? Orommel vennem, mar csak azert is, merthogy nekem O az orszagvezetom, nem a csuti felbevagott orias...:o))
karma1
@levarosbukta: Hagydma'... Ez beteve tudja az egesz parthablatyot (plane szamokkal alatamasztva!!!), oszt amikor ugy erzi, hogy meg kell vedenie a csuti torpet, akkor idemasolja a szeminarium anyagat, oszt jonapot...:o)))
(Nem art senkinek vele, csak ot rohogi ki mindenki, mert teljesen hulyet csinal magabol, amig ezt a partgyules anyagot idekopkodi...:o))))
mariaberta
Nekem nem hiányzik. Valószínű gyógykezelésen van, mert amilyen Hócipős videót láttam súlyos betegségre utal.
levarosbukta
@karma1: Hja, ő gyárilag hülye? Az más!
karma1
@sentinel216: Aaaaaa, idehozta Uj-Zelandra, jo kis AC/DC-re.. (Ja nem, arrol mar lekesett...:o(((((

Tudod, innen meg hosszu az ut haza...:o)))
spu00
Azt, hogy megtanultak olvasni, rendben, de értelmezni? Ha engem támadnak, oké, nem ismernek, mint jó pártkatonák ismeretlenül olyan bátrak, mint csoportosan az adott 45 év alatt, akkor is elfogadtuk, túl éltük, most sem lehet másként.Az általam leírt számokat viszont nem támadják, mert nem is tudják, ráadásul még élvezik is a hasznát, de olyan jól megfizetik, hogy ezért érdemes a fenti véleményük hangoztatása.Ezt bizonyítja karma 1 , aki teljes mértékben tisztában van egy kommunista taggyűlés metodikájával, ugye hiányzik? nem szeret dolgozni?
volvós
@karma1: ma 20:10

NA megjött ups...illetve már spu00, az ügyeletes WC-s néni !!!
Hagyd rá szegénykémre, és ne zavard össze
a borsónyi eszét... Takaritson csak a nyelvével
a " munkahelyén "
lajospapa
Én látni véltem. Ott állt az ételosztásnál. Mészáros Lőrinccel. Merthogy potya volt.
nezelodo
Én is éppen most számolgatom annak az áldott embernek köszönhetően, hogy miért kevesebb a 18%-ról 30%-ra "lecsökkentett adó" a kicsike erdőbirtokosságból jutott osztalék után. Nekem sehogy se jön ki kevesebbre. Kértem néhány igazhitűtől narancsszínű szemüveget mindegyik azt mondja neki sosem volt. Hova jut így ez az ország, ha már ezek is megtagadják a karizmatikus vezérüket?
bakegya
-ÉS MAGA ?-mért ide jár, ha annyira zsenánt itt a légkör!!!???
JA,HOGY VISSZAFELE ÜRÍTSEN-
Törölt felhasználó
Biztos a szájlógásán segítenek megint Ausztriában...
nezelodo
Ne szekáljátok a duplanullás barátunkat, mert megint tart a komcsikról egy szemináriumot. Hát ismerem a mi megyénk akkori rettegett komcsi vezéreinek nevét!
Persze csupán a véletlen műve a névazonosság a nagyjainkkal... Meg ha tovább zrikáljátok még el találja böffenteni az eredeti nem manipulált ügynöklistát is, akkor mi lesz? Idegesek lesznek valakik?
Dr. Felipe
Hova tűnt? Hát Borbély József kurmányzó leváltotta a hatalomból vicctort és a Kecskeméti kurmányzóság tömlöcébe lett vetve. A szent korona tanácsa fog ítéletet hozni felette.
Most már az Apostoli Magyar Királyság és a Szent Korona gyakorolja a hatalmat. Már én is várom a királyi kamarássá történő kinevezésemet csak nehogy elkeveredjen a postán.

Éljen az Apostoli Magyar Királyság!
volvós
@Horizont: 22:04

Nem tud kitekinteni, annyira bent van a hátsókban ...
Anna Mária
@spu00: Lehet, hogy normális emberként szeretne eltölteni egy bizonyos időt, csak ez sajna nem sikerülhet Orbánnak, hiszen őrült,
volvós
@Dr. Felipe: 22:26
Megyek Hozzád föpénztárosnak...
Desischado
@spu00: "30.000 -s segély helyett 60-70.000Ft-s közmunka,..."
A segély összege jelenleg: 22800 ft, a közmunkásbér 8 órában nettó 50 000 ft, hat órában 38 000! Szabad érdeklődnöm, hol él? Mert nem itt, az biztos!

Ami meg a csuti zsírmorét illeti, remélem, sohanapján sem látom! A halálnak sem hiányzik!
bakegya
@volvós: körülöttem is számtalan nyelvel takarító ugrált-jó ideig csakkk röhögtem rajtuk ,aztán mikor az apámat megpróbálták kicsinálni -attól kezdve-akkor 56-t írtunk-az igazi 56-ot-attól kezdve nekem trombitálhatnak...de a vicctor fityiss-álkörösztényei fellocsolták ezeknek igen nagy részét ,még a sírból is visszaintegetnek,vagy egyenesen a háttérből-tanácsokat osztogatnak,névvel címmel jópénzért szarértenek,vádalkudozva-de még nyiltan is már a cölöp tetejéről ránk piszktó teknős nevében is-most itt ez a békapolip az ügyeletes takarítógép.
dr. prédikátor
Az nem is lenne baj hogy eltünt!/kinek hiányzik?,/hanem az a baj hogy előkerül!!!
papa.49
@nezelodo: Nem akarok én ,,nemzeti hős,, lenni, nemzeti meg végképp nem, de valakinek egyszer csak el kell takarítania ezt a xarkupacot, mert itt csak nő, és egyre büdösebb lesz...
panellproli
Két tippem van, egyik a psychiátrián kezelik, másik hogy a szilveszteri buli után ismét jól eltángálta a first ladyt, és vagy magánzárkában vagy a zárt osztályon van
panellproli
A nagy fifikás esze mellett sajnos a viselkedési intelligenciája mínuszokkal értékelhető.Lehet az is hogy megsértődött, hogy csak második a korrupciós listán
kopeba
Álruhában járja az országot és valahol befogták közmunkásnak...
Naki
Csak nem szégyenében bujdosásnak adta a fejét? Ennyi hazugsággal a háta mögött, akár világgá is mehetett :) :) De nincs nekünk ennyi szerencsénk :( :(
A hazugoknak áll a világ, pedig ennyire nyíltan a nép szemébe köpni, hát nem is értem?
Naki
@kopeba: nem is lenne rossz, egy kicsit, mondjuk 1 évet abból a bérből kellene élniük ...
verőce21
@karma1: (19:56) Jó, hogy jössz! - onnan Új-Zélandról -, hogy OV nem maga írhatja a FB oldalát, ennek folytán alá kell vetnem magam egy kúrának. :D - "akkora stab dolgozik azon az oldalon, jo penzert, amit te el sem tudsz kepzelni!"
Bercifiu
@Boszi27: Megjelenésével nem akarta elrontani az ünnepeket, inkább otthon stólozott.
kata53
Nem kívánni kell, hanem csinálni!!!
JAJMÁR
Még mindig nincs meg? Akkor van remény... :)
volvós
Azonnal interpol körözést kiadni, sz@rban hagyta a hazáját és a Népét!!!
Mint a gyáva kapitány a süllyedö hajót !!!
karma1
@spu00: Ha mar szemelyeskedni akarsz es arra hivatkozol, hogy a szamaidat nem tamadja senki, mert azok kobe vannak vesve, akkor marhara tevedsz! Te a szamaidat a KSH es a Szazadveg s@ggnyalos adataibol veszed, kiragadva az osszefuggesekbol, ezert nem vitatkozik veled senki sem.
A kommunista parttaggyulesekrol pont annyit tudok, amennyit Hofin keresztul megtanultam, bar az '50-es evektol kezdve a vizcsapbol is a partszovegek folytak, amit az atlagember SEM tudott kikerulni - de neked ezt is kell tudnod, mert te is akkor voltal fiatal.

A munkavegzesemmel kapcsolatban pedig annyit mondhatok, hogy amilyen munkakat az eletemben csinaltam, fokent az elso 8 evemben itt Uj-Zelandon, abban a munkaban te az elso 5 percben a mentoszolgalat apoltja lettel volna, ha nem mindjart a sirasoe.
Amit pedig nem fizikai munkaval, hanem a vegzettsegemmel kerestem meg, abban pedig a szakmai tudasommal nem tudnad felvenni a versenyt, ha erted, mire gondolok, bar ketlem.
Mindenesetre teged majd kiment a vezired (talan) , ha jol viselkedsz, ha nem, akkor meg nezz korul a varosban, hol vannak a legjobb hajlektalan posztok, oszt valassz magadnak arrafele egy kis sarkot.

Rolam meg nagyon gyorsan ugorjal le, mint ahogy en sem meltatlak tobbet a valaszomra.
volvós
@karma1: 20:40

Nem kell spu00 ( 00= WC-s néninek ) válaszolni,
végezze csak a megérdemelt munkáját !
karma1
@volvós: Szia, Dragam, tudod, utalom, ha valaki nem lat ki a loszemuveg mogul, de o akarja fujni a Passzat-szelet,...:o(((

Arra pedig allergias vagyok, ha a munkavegzesemrol alkot velemenyt, amikor nem is ismer.
A fideSS-es partszovegevel viszont o nagyon is jo kepet adott magarol es a "gondolatairol", igy errol en tudok velemenyt mondani...
volvós
@karma1: Nem éri meg hozzászólni, ugysem tudunk olyan
szellemi mélységbe süllyedni, ahol Ö van...
Aztán megvan a mi kis összeszokott " csapatunk "...:-))))
Egyben BUÈK Neked és Családodnak !!!
Boszi27
@miazavalami: karifa dísznek ??! Ízléstelen! :))
spu00
@karma1: Ha megnézné még egyszer, nem Önnek írtam, de ha talált, hát Istenem, ez van. Az, hogy Ön kicsoda Új-Zélandon, az kiderült megnyilvánulásából, nálunk már 8 általános alatt is ilyen szöveget használnak. Különben 2000-ben repatriáltam, nyugatról. Az, hogy az ország állapotáról írt számaim milyenek, arra elég annyi, hogy az EU erre szakosodott intézményei is ezeket használják, sőt elfogadják. Lehet, hogy a sziget kikötőiben ez nem elég, lelkük rajta. A kikötői akadémia nem fogad be minden adatot, de hát itt még elfogadott. De ha Ön más számokkal rendelkezik, miért nem osztja meg velünk tudatlanokkal?Különben 49-től minden nyáron dolgoznom kellett, s akkor sem, de még most sem sajnálom az akkori munkában töltött időt. Akkor tanultam meg tisztelni azokat, akik dolgoznak, s az ma sem változott.
spu00
@volvós: Meg tenné, hogy érzékelné azt a szellemi mélységet, melyet jelez, mert én egyes adatot közöltem, melyre Önök nem tudnak válaszolni, mert esetleg nem ismerik, vagy nem tudnak mit kezdeni vele, vagy ha más szám a valós, akkor legalább közölje, hogy tanuljak, d e a forrást is adja meg, hogy tudjam később hol keressem az igazit.Nem tudják, hogy az a sok szoc-lib közgazdász-nagyon sok van belőlük- miért nem nyilatkozik így év végén ezen számok létéről, állandóan csak a szoci ellenzék sír állandóan a nyomorról. Azt nem mondják, hogy a népesség 12% 8 általános alatti műveltséggel rendelkezik, s ha ehhez veszik a hozzá tartozókat, az elérheti 20-25%-t. plusz a 8 általánost végzetteket, akkor a 30% nem is olyan sok, akik maguk tehetnek sorsuk alakulásáról. Ez nem kormány függő, mert még az átkosban is lehetett tanulni, aki akart. Talán innen lehetne kezdeni beszélgetni az ország állapotáról.
volvós
@spu00: Kijaf@sz kérdezett téged, te alultáplált vézna szivárványoska ???
Megegyeztünk, hogy nem szólunk egymáshoz, úgyhogy tedd takarékra a
lepcsest. Olyan sötét vagy, hogy az leírhatatlan !!!
Részemröl game over !!!
tivoli
@spu00: ma, 20:14
Azt az egyet nem értem, hogy az aluliskolázottságról miért Orbán tehet? Akik ide írogatnak, javarészt már megették kenyerük javát, O.V meg csak 2010-től halljakend. Nem logikus. Minthogy az sem, hogy miért azok osszák itt az észt leginkább, akiknek szemlátomást a legkevesebb van? Sem értőn olvasni, sem értelmesen írni, de még racionálisan gondolkodni se tudnak. Kialakítanak egy semmitmondó szövegpanelt, melyet aztán vég nélkül ismételgetnek, bármi legyen a téma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.