Hogy történhetett? Kinek állhat ez érdekében? És a 42-es mit vétett? Érdekes számokat húztak ki a hatos lottó 1. heti számsorsolásán. Íme.

37 (harminchét)
38 (harmincnyolc)
39 (harminckilenc)
40 (negyven)
41 (negyvenegy)
45 (negyvenöt)

Nem csoda, hogy 6 találatos szelvény nem volt;
az 5 találatos szelvényekre (amelyekből egyébként 85 is volt) egyenként 168 820;
a 4 találatos szelvényekre 10 685;
a 3 találatos szelvényekre 2265 forintot fizetnek.

A Facebookon persze sokan azonnal bundát kezdtek el emlegetni. Ami nyilván a teljesen értelmelten szokásos összeesküvés-elmélet része, hiszen a Szerencsejáték Zrt.-nek nem érdeke a manipuláció, az az érdekük, hogy minél többen játszanak. A csalást kiáltók logikájában emellett az sem teljesen világos, hogy ha mégis bundáznának, azt miért ilyen "feltűnően" tennék: kizárt ugyanis, hogy csak ez az egy olyan telitalálatos kombináció lett volna a héten, amit senki nem játszott meg.

Érdemes továbbá megjegyezni, hogy erre a hat számra is ugyanakkora (1:8145060) esély volt, mint bármelyik másikra. Az pedig, hogy a hatból öt történetesen egymás mellett álló, 41 esetben fordulhat elő, vagyis 1:198660 az esélye egy hasonlóan "szép" kombinációnak. Ami ugyan még mindig elég kicsi, de nem lehetetlen – mint ahogy a hatost elvinni sem lehetetlen, "mindössze" el kell találni a számokat.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@human: Sokat dolgozom vidéken. Átutazóban meg meg állunk egy-egy faluban egy kávéra. Ezekről a kocsmákról beszélek, amik nem feltétlen késdobálók. A baráti társaságommal havonta egyszer bementünk a kocsmánkba biliárdozni, iszogatni. Már csak én voltam dohányos. A tiltás után, nem mentünk többet a törzshelyünkre, hanem megvettük az italt és háznál szórakoztunk. Közben már több mint egy éve leszoktam a dohányzásról és tudod mi történt? Azóta se mentünk vissza a kocsmába, holott már egyikünk sem dohányzik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@karma1: ma, 02:14
Gondolom ott is van nyomtatva nyerő széria házi használatra, amely nem a véletlenszerűek közé lett keverve.
human
@simmering73: Gratulálok a leszokáshoz. Egyik napról a másikra letetted vagy folyamatosan csökkentetted az adagot?
human
@pbalage: A vak tyúk is talál szemet. Szól a mondás. Nem kétséges, hogy a mutyi is szerepet játszott, de kivételesen volt haszna is az egésznek.
karma1
@tivoli: Nem hiszem, mert csak allami nyomtatasu kaparos sorsjegyek vannak, de azt hiszem, ez a vilagon mindenhol egykaptafara keszul...:o)))
tivoli
@karma1: ma, 11:53
S tudjuk ősidők óta, hogy ami állami, az garancia a korrektségre. :-))
simmering73
@human: Isten segítségével egyik napról a másikra. Ami csodálatos, soha egyetlen egyszer sem kívántam azóta se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.