Beütöttem a hírkeresőbe, hogy „Hol van Orbán Viktor” és nulla találatot kaptam. Ugyanígy jártam a Google-lel is, ami persze kidobott egy valag értelmetlen hírt évekkel korábbról, de ugyancsak semmit, ami a kérdésre válaszként értelmezhető lehetett volna. A második helyen adta ki Orbán Facebook oldalát, ezért belepillantottam és a vér elhűlt az ereimben. December 24. azaz karácsony óta, vagyis majd két hete senki egy elcseszett bejegyzést nem volt képes felírni az oldalára. Még azt se, hogy boldog új évet.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Nagyon jó írás: gepnarancs.hu/2015/01/ha-megis-elokerul-orban-akkor-csimpanz-vagy-bonobo-majom-akarsz-e-lenni/
Valóban senki ne reménykedjen, hogy nem jön vissza ov. Mindenképpen be akar költözni a várba és meg akarja nézni a ménesét az istállójában.
Ja és nem utolsó sorban a történelem könyvekbe is így akar megjelenni, mint várban lakó, ha nem is koronázott,-mert ugye demokrácia van-de a koronával lakó (majdnem) király!
Én bonobó akarnék lenni.:-) A másik oldalon legyenek csak azok, akik voltak hatalmon és kapcsolatba kerültek a hatalmon levőkkel.:-(
bretagne
Nem szép, hogy bonobót ill. csimpánt ír a szerző. Kéretik jobban tisztelni az állatokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.