Lázár János tárcája kezdeményezte, hogy Habony Árpád mint szakértő állandó belépőt kapja a parlamentben. Azt azonban továbbra is cáfolják, hogy a miniszterelnök bizalmasát bármilyen formában alkalmaznák.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert a Jozsi bacsinak Alsodabasrol hiaba volnanak jo otletei, a budos eletbe nem juthatna be az orszag hazaba, nem ugy, mint ez a teljesen idiota arpika...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@human: Az atlatszo.hu mukodese ota remelhetoleg az ilyen szennyek, mint ez a komplett idiota kinezetu hulye semmilyen modon sincsenek biztonsagban (NE IS LEGYENEK!), es ha most a vagyonnyilatkozatot hivatalosan nem is kovetelik rajta, de azt igencsak szeretnek tudni, hogy a Parlamentbe ugy lephet be, mint egy soha at nem vilagitott, ( politikailag, erkolcsileg es buntetojogilag ) szemely, vagyis most az atlatszo.hu jogosan lovagol azon a kerdesen, hogy ki es mennyiert alkalmazza, vagy ha senki sem alkalmazza, akkor atvilagitas nelkul hogy jarhat ki-be az Orszaghazba?

Egyenlore ez is felvet majdnem ugyanannyi kerdest, mint a vagyonosodasa.
Eggyebkent pedig azt latom, hogy akarmit csinalt rogan, szijjarto, plane meszaros, hivatalos, torvenyes uton egyikuket sem lehetett megfogni, a vagyonnyilatkozatukat ugy es annyiszor modositottak, ahanyszor Jolanka csereli a bugyijat. A NAV meg melyen hallgat, mindenkit bekenhagy, akirol a kormany azt mondja, hogy NEM VIZSGALHATO A VAGYONOSODASA!
papa.49
Lézeres mikor mondsz le az ország,világ előtt elmondott hazugságodért???
human
@karma1: A vagyonosodási nyilatkozat elvileg azért van, hogy az ország sorsát befolyásoló emberek közül látni lehessen ki az aki politikai kapcsolataiból, befolyásánál fogva, jogalkotói hatalmának köszönhetően gazdagodik meg. Gondolhatod Habony mekkorát szívna, ha nyilatkoznia kellene. Jó, persze. Behazudna egy 50 m2-es lakást, aminek csak félig a tulajdonosa és 200 Ft adósság lenne a számláján. De legalább lenne egy hivatalos dokumentum, amit az orra alá lehetne dörgölni, mikor az átlátszó.hu újabb és újabb vagyontárgyakat talál. Ahogy történt ez Rogán, Szíjjártó, Mészáros Lőrinc és a "Meg lehet élni 45 ezerből" képviselő esetében is.
Akit érdemes most követni az Juhász Péter. Minden erejével azon van, hogy felderítse a Rogán-féle ingatlan-korrupcós ügyeket.
karma1
@human: Igen, egy VALOBAN demokratikus jogallamban ezert kellene a vagyonnyilatkozat, de a mostanra teljesen elgyengitett szamonkero rendszert figyelembeveve semmi sem tortenne, talan csak az emberek hum-humjet valtana ki egy ilyen vagyonnyilatkozat.
Juhasz Peterre valoban erdemes odafigyelni, ha nem hallgatjak Ot is agyon, mint Horvath Andrast a Zold Dossziejaval, vagy akar az atlatszo.hu-t, akik meszaros hihetetlen gvyorsasagu vagyonosodasat firtatjak mar miota, es sajnos eredmenytelenul...

Amig a NAV nem tesz rendet (kezdve a sajat sorain belul, azt megtisztitva a korrupciotol), addig a vagyonnyilatkozat egy ures papir, mert a penzmosas, penzkimenekites offshore cegekbe atlathatatlanul osszefonodott, es a politikusok (tudva, hogy senki sem kerheti oket szamon), meg arra sem veszik a faradsagot, hogy egy valoban hiheto vagyonnyilatkozatot adjanak ki.
human
@karma1: Én eleve azt nem értem, hogy miért a képviselő írja a vagyonnyilatkozatot? A NAV-nak minden adat a rendelkezésére áll. Egy jól megírt lekérdezéssel minden képviselő vagyonnyilatkozata percek alatt előállítható lenne.
Vagy kötelezném a NAV-ot, hogy egyeztesse a vagyonnyilatkozatot az adóbevallással és ha nincs egyezés, akkor indítson eljárást, mint minden adózóval szemben teszi. Persze nem erről a NAV-ról beszélek, hanem egy igazi jogállami adóhatóságról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.