Az Együtt szerint Polt Péter legfőbb ügyész bűnsegédként asszisztál a Rogán-Portik ingatlanmaffia ügyeihez.

Szigetvári Viktor, a párt ügyvezető társelnöke csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, az Egyesült Államokból kitiltott Vida Ildikó NAV-elnök ügyében Orbán Viktor füttyszavára Polt Péter ugrott, és néhány napon belül elrendelték a nyomozást, a Rogán-Portik ingatlanmaffia ügyében, amit az Együtt V. kerületi önkormányzati képviselője, Juhász Péter tárt fel, ezzel szemben nem történik semmi.

Szigetvári úgy fogalmazott: Polt Péter az ellenzék által kezdeményezett vagy az ellenzéket érintő ügyekben másként jár el, mint a Fidesz által kezdeményezett vagy a Fideszt érintő esetekben.

A politikus felszólította a legfőbb ügyészt, hogy ne a Budapesti Főügyészség, hanem a Központi Nyomozó Főügyészség folytassa le az eljárást, és hogy a párt múlt héten beadott feljelentésének ügyében a lehető leghamarabb rendeljenek el nyomozást. Ha nem állítják bíróság elé az érintetteket, akkor az Együtt, kormányra kerülése esetén, eltávolítja hivatalából Polt Pétert.

A szerdai párizsi merényletről megemlékezve az Együtt társelnöke közölte: pártja részvétét nyilvánította a francia államnak, ifjúsági szervezetük pedig csütörtök este gyertyagyújtással emlékezik meg a francia nagykövetségnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.