Rendőri védelmet kért az év elsőként megszületett babája családjának Makó polgármestere. Novák Előd uszító Facebook-bejegyzései nyomán ismeretlen számról kapnak hívásokat, de egyszer azért is rendőrt hívtak, mert egy újságíró többszöri felszólításra sem mozdult el házuk elől – hangzott el a TV2 szerda esti műsorában.

Farkas Éva Erzsébet polgármester elmondta: a város minden segítséget megad a családnak, a jelenlegi helyzetben ezt diktálja az emberi jószándék. Novák Elődöt felszólította: nyilvánosan kövesse meg a családot.

Az ügy kapcsán felszólalt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, mondván: gazemberség megbélyegezni egy újszülöttet. A Facebookon Egymillióan Rácz Péter Rikárdóért néven közösség szerveződött, több ezer támogatóval.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nézzétek majd meg. Tegnap este volt téma az ATV esti műsorában téma a cigányság kérdése és a felzárkóztatás. Fontos, hogy nyíltan beszéltek a problémáról és arról, hogy 25 éve mit rontanak el fontosan a politikusok a cigánykérdésben. Cserdi polgármesterére érdemes odafigyelni. Ő indította el a Köcsögmentesítő programot és szervezett egyetemlátogatást a helyi cigányoknak. Gazdaságuk pedig már annyira önálló, hogy Budapestre is tudtak a megtermelt zöldségeiből adományokat szállítani.
Az eddigi kormányok hibája az volt, hogy az éves költségvetésben tételként szerepeltették a roma felzárkóztatás és ezzel ki is pipálták a problémát. Azt már nem nézték, hogy az indított programok mennyire fenntarthatók, hozzák-e az elvárt eredményt. Tehát lehet itt cigányozni, de a helyzet ellen valódi lépéseket a felelős kormányok sem tettek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
@Meine Ehre heisst Treue: :)))))
A régi lakhelyemen (nem vicc!) kilométereken át lebontották a fűtéscsöveket, és kiszedték a vezetékeket, az erdőben (természetvédelmi terület) égették le a műanyagot. Még sorolhatnám, de már késő van.
Meine Ehre heisst Treue
@Linna: Ez a magatartásforma, ez az életvitel vajon miért nem meglepő (és főleg nem mulatságos) számomra?
Állandóan ugatnak a diszkrimináció miatt. Nálunk viszonylag sok nemzetiség létezik, különböző létszámmal, de kizárólag a buckalakókkal van gond, ráadásul állandó és visszatérő probléma.
szolmekkoj
@Meine Ehre heisst Treue: Te vagy a meglepő, hogy tudtál a lapos kövek alól megint előbújni? Tangád van? Akkor mehetsz markolászni magad a haverok előtt.
Január
@human: De így van ezzel minden kormány és Eu. támogatás, nem nézik meg, hogy mi a hatása, milyen eredményeket érnek el vele, lényeg, hogy ki legyen pipálva a feladat.
Pedig a számonkéréssel sok sok melléfogást ki lehetne küszöbölni.
Sajnos még mindig következmények nélküli ország vagyunk.
Meine Ehre heisst Treue
@szolmekkoj: Kicsi csira! Nem szokásom elbújni...
Egyéb? DDD
szolmekkoj
Este sem mászol vissza a lapos kövek alá?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok