Semmi jóra, ha rajtuk múlik. A kritikák ellenére ugyanis marad a január 1-jétől érvényes útdíjrendszer. A rezsicsökkentéssel kampányoló kormány fejlesztési tárcájának parlamenti államtitkára szerint lesznek korrekciók, de érdemi puhulásra "senki ne számítson". Erről Fónagy János a nol.hu-n csütörtökön este megjelent interjúban beszélt.

Elmondta, hogy a rendszer működését folyamatosan figyelemmel kísérik, és ahol az indokolt, a módosításokat végrehajtják.

Fónagy János szerint a megyei matricák területi érvényességének dolgában kell tisztább helyzetet teremteni. "Én már december elején felvetettem, életszerűbbnek tartanám, ha a matrica mindig a következő megye első útba eső autópálya-lehajtójáig lenne érvényes" – mondta, hozzátéve: jogosnak tűnnek a megyehatárok felett is átívelő Duna-hidak dupla díját firtató felvetések. És amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy néhány száz méter fizetős útszakasz miatt az ország kapujának számító repülőtérre sem lehet matrica nélkül eljutni – tette hozzá.

"Összesen öt-hat, könnyen orvosolható hibáról beszélhetünk. Ennek az ügynek nagyobb a füstje, mint a lángja" – fogalmazott a parlamenti államtitkár.

Arra a kérdésre, hogy milyen számításokat végeztek az útdíjak kiterjesztése, a megyei matricák bevezetése előtt és mennyi bevétellel számoltak, Fónagy János azt válaszolta: vannak tanulmányok, de ezeket később hozzák nyilvánosságra. A megyei matricák bevezetése az optimista feltételezéseink szerint nullszaldós lesz – mondta.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Azt mondja mullszaldós! Akkor minek kellett bevezetni? Minek kell egy olyan tevékenységet folytatni, ami nem éri meg?

Kamu duma ez a nullszaldó!

Mint adófizető állampolgárnak, jogom lenne felvilágosítást kapni a várható bevételről és a plusz jövedelem felhasználásáról.
De ez ezzel az arrogáns, pökhendi vezetéstől nem vérható el!

Ezek nem szolgálják a népfelség akaratát, ezek csak adókat és illetékeket tudnak kivetni, ezzel ellehetetlenítve minden polgár életét!

Sajnos el lett felejtve a miniszter szó eredeti értelme, ami szolgálót jelent!

Remélem hamarosan lesznek előrehozott választások, mert ha nem, akkor repülhetünk az EU-ból és csatlakozhatunk bátran az oroszok által vezetett eurázsiai unióhoz!
"Hú de frankó is lenne ismét beállni az oroszok védőszárnya alá!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@73: Na végre, hogy már megint lett okod, hogy zsidózzál!Ki is az igazi magyar, majd te megmondod igaz? Itt mindenki magyar aki annak vallja magát , legfeljebb vannak szemét magyarok remélem nem sok, de a többség tisztességes magyar állampolgár, aki szereti a hazáját, legfeljebb ezt a korrupt tolvaj kormányt utálja.
evacica
ne legyen illúziónk, ettől a korrupt tolvaj kormánytól senki ne várjon semmi jót, csak a haverjaik járnak jól, lásd 3o% emelték a helyettes államtitkárok fizetését, a nyugdíjakat meg volt képül 1,8% emelni! Nyugdíj emelés átlagosan 2000 Ft haverkájék emelése 220000 Ft. Na ezt lehet várni!
mate03
@73: Könyörgöm! Mutass nekem egy olyan embert,aki csak Mátyás királyig visszatudja vezetni,a családfáját!? Igaz Magyar ember!? Csak nem Vonára gondoltál? Mert akkor röhögnöm kell!
73
@evacica: olvasd el figyelmesen,hogy mit írtam.Ez nem zsidózás,ha nem tény.A zsidó vagy cigány szót már le sem lehet írni?Ne magyarázd félre amit írtam!Ha én zsidózni akarok,azt észre fogod venni.Ha te így felháborodsz a semmi,akkor előbb nézz önmagadba.Nem-e te vagy a rasszista.
73
@mate03: Te is olvasd el figyelmesen,hogy mit írtam.Tényt közöltem,mert így van.Hogy te ebben is a rasszizmust és a rosszat látod.Arról én nem tehetek.Pont neked vannak előítéleteid,hogy nekem Vónázól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.