Wittinghoff Tamás, Budaörs független polgármestere, aki tegnap óta valódi sztár lett az interneten, azt közölte, amennyiben útdíjsarcot kell fizetni az M1-M7 bezetvőjén, Budaörsnek esze ágában sem lesz tovább finanszírozni a szakasz világítását, mivel az útdíj egyoldalúan megváltoztatta a közlekedési feltételeket.

Kovács Zoltán kormányszóvivő válaszul egy szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy jogászoknak kell megvizsgálni a budaörsi polgármester tervezett intézkedését.

Beintett a kormány Budaörsnek: olyan nincs, hogy nem fizetik a villanyt

Egy-egy ilyen szerződéses kérdés rendezése túlmutat azon, hogy a polgármester csak úgy egyoldalúan felmondjon ilyen típusú megegyezéseket – fogalmazott Kovács, aki szerint a jogászok dolga eldönteni, hogy ehhez van-e joga, és hogy milyen keretek között lehet ezt orvosolni. A kormányszóvivő kijelentette: "gondoskodni fogunk arról, hogy ne boruljon sötétségbe ez az útszakasz". Ahhoz kapcsolódóan pedig, hogy az M86-os gyorsforgalmi út fizetőssé tételének visszavonása érdekében Vas megyében a tervek szerint csütörtökön civil kezdeményezésre blokád alá vonják az útszakaszt, azt mondta: a kormányzat korábban sem és a jövőben foglalkozik ultimátumokkal.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ez a kopasz kovács is olyan,mint a fityeszes kőbunkók.Kinyitja a száját és ömlik belőle a szar.Úgy pofázik,mint ha tett volna le valamit is a nemzet asztalára.Inkább el vett vagy el lopott.Igazi senkiházi retek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Aki elteszi a hasznot fizesse az a villanyt és az útjavítását, vagy ami felmerül költség!
gyuriba
A Kovács arca nem képernyőre rajzolódott.
Fradigege
Hé, Kovács! Nékem ugatsz vagy csak a házat őrzöd?!
keresztapa
Ha lenne igazság szolgáltatásba vetett hitünk, annyira mint amennyiben nincs, akkor az igazság, nem a sztárügyvédektől lenne megfizetett igazság. Aki fizet azé a sztárügyvéd által kisumákolt bírótól vett igazság hirdetése.
kkalman
Az gondolom, nem egyoldalú szerződésszegés, hogy a kormány fizetőssé tette a városokat elkerülő utakat. Ezzel a Kováccsal is csak eggyel többen vannak a fitymaszban, de az ész még nem ért hozzájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.