Attól meg az ég mentsen meg mindenkit, hogy az ilyen bináris lelkülettel megvert megmondóemberkék hatalmat, fegyvert kapjanak. Akármilyen fegyvert. Tolltól a géppuskáig. Párizs kapcsán talán a legkeményebb fal az lehet, amit a teljes ténytár ismerete nélkül levont következtetések bemerevedő álláspontjainak határán építünk. Magunknak, egymásnak. Nem szolgálva semmit, és még értelmetlenebbé téve az áldozatok amúgy is értelmetlen halálát.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Tehát írtál egy ilyen izét arról, hogy nem ismered Végh Józsefet, filmekből vannak csak elképzeléseid hasonló esetekről ezért az itthoni szakértők számodra úgy hiteltelenek ahogy vannak.

Aha, értem. Hát tényleg nehéz megmondónak lenni ismeretek hiányában.
GeoCravker
@leszúrt rittberger: szerepeltek nevek? Magadra vetted?
GeoCravker
Egyébként forumos megmondóembernek csak ismeretek hiányában könnyű lenni. Nem vonják el a figyelmet a tények.
leszúrt rittberger
@GeoCravker: Nem vettem magamra, mivel se nem kommenteltem ilyesmiről eddig, se nem én vagyok Végh József. (Akinek az ATV-s szerepléséről egyébként írtál, csak sunyi módon nem nevezted meg... Mindegy.) Google-zz rá és kiderül, hogy eddig milyen akciói voltak. Tudod, megmondás előtt tájékozódás.
GeoCravker
@leszúrt rittberger: a megmondóségra gondoltam, hogy magadra vetted :-)
A szöveg a linkelt írásban "a túsztárgyalóval való beszélgetés felkonfjából nekem nagyon hiányzott legalább a futó megemlítése annak, hogy a megszólaló hány túszt dumált ki fanatikus terroristák karmaiból. "
De látom, Te fenntartod magadnak a jogot, hogy megszabd,: kinek mi hiányozzon egy nyilatkozó felkonferálásából. Ha mégis hiányzik, akkor az sunyizmus. Gratulálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.