Több turista jön több országból, többet marad és többet költ. A magyaroknak is egyre több a pénze, a Tesco meg hülyeséget csinált. Varga Mihály tájékoztatott..

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
"A magyaroknak is egyre több a pénze"
"Sokkal több a munkahely, jelentősen nőttek a jövedelmek és a családok támogatásai"

Hát én már nem is tudom hol élek, de hogy nem M.országon, az biztos, mivel sajnos nem ez a tapasztalatom Varga Mihállyal ellentétben! :DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Mit keresnek itt, mikor Orbán épp a minap mondta, hogy nem kívánatos személyeknek nincs semmi keresni valójuk Magyarországon, mert nem óhajt más kultúrát látni stb. De akkor mit keresnek itt a románok, lengyelek, a kínaiak, meg akik pénzért veszik meg a magyar állampolgárságot?
karma1
@tivoli: Nyuszikam, en meg a budos eletben nem kestem a melombol, se Ma.o-n, sem itt! Ugy egyebkent is pontos vagyok, mert tisztelem masok idejet is, nem csak a magamet...:o)))De koszi a biztatast...:o))))
karma1
@Senara: Atyavilag! Hogy Te miket talalsz?!!!... Es ezt az oroszok mar tudjak?
Senara
@karma1: Napokban olvastam róla , de lehet ,hogy több hete .Tudod a google a barátom , egyébként Varga polgárnak is kellene tudni . Nyugati szomszédok jönnek vásárolni , nyaralni , mert a forint a béka segge alatt .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.