Az V. kerületi Pénzügyi Bizottság a sajtóban megjelent nyolc belvárosi ingatlan értékesítésének ügyéről tárgyalt kedden. Az ülésen Sélley Zoltán jegyző arról tájékoztatta a testületet, hogy valószínűleg nyomozás indul a belvárosi ingatlanértékesítések ügyében. Steiner Pál javaslatára a bizottság úgy határozott, hogy a nyomozóhatósági vizsgálat lezárultáig, illetve az új elidegenítési rendelet megalkotásáig az önkormányzat további ingatlanokat nem értékesít - áll az MSZP Sajtó által az Origóhoz eljuttatott közleményben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
@verőce21: attól hogy elmondod még 62-szer még nem igazolod hogy hazudtam. te ezt állítod.én az ellenkezőjét.ez nem az a fideszes játék az agyhalottaknál hogy "ha sokszor mondom igazzá válik".cáfolj meg.a lehetőség adott.
verőce21
@kakaósbögre: Bizonyítsd be, hogy nincs több eladható ingatlan az V. kerületben!
kakaósbögre
@verőce21: úgy látom kevés jártasságod van a rágalmazási perekben. neked kell bizonyítanod az álláspontom tarthatatlanságát.a cáfolatodat bizonyítékokkal kell alátámasztanod amelyet be kell terjesztened a kerületi bírósághoz-már amennyiben én nem jelentek be elfogultságot- és nyílt tárgyaláson bizonyítanod kell hogy én hazudok.vagy te mondasz igazat.ez nem mindegy,már az ítéletre vonatkozólag.ergo,hajrá,bizonyíts.
verőce21
@kakaósbögre: (00:02) Annak kell bizonyítani, aki valamit állít! "hogy nincs több eladható ingatlan az V. kerületben!" Ez esetben neked.
Addig csak hazugság!
kakaósbögre
tévedés.nézz csak utána a perrendtartásban.nem mellékesen megjegyzem-nem azért mert egy fideszes senkiházi vagy-mivel én nem tartozom neked elszámolnivalóval te tőlem nem követelhetsz semmit.sem jogilag sem emberileg nem vagyunk olyan viszonyban-szégyellném is magam,erősen- hogy te számonkérj vagy esetleg felkérdezz engem.ebből következően ha bármit el akarsz érni,neked kell bizonyítanod.pontosan tudom hogy semmi olyat nem tudsz linkelni ami az érvelésed mellett szól,ebből következően igyekszel ezt rámhárítani.nos,nem fog menni. cáfolj meg ha tudsz.drukkolok. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.