A mai ötpárti egyeztetés után a kormánypártok nagy tudású urai kiálltak a nagy nyilvánosság elé, és elmondták a kormánypártok történetének legszégyenletesebb nyilatkozatait. Kép: magyarnarancs.hu [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Retek egy"ember"vagy harrach!Szégyenlem magam,hogy te is magyar vagy!Már lassan nincsen rá szó,hogy te és a mocsok kdnp-s bandád milyen fajhoz tartoztok(mert az emberihez nem!).És te tartod magad kereszténynek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@1magyar: Ezt én is így gondolom, de látva a Nyugat-Európai példákat majd úgy néz ki hogy a helyieknek kellene alkalmazkodni a bevándorlókhoz, erre írtam az előbb ez itthon is megtalálható bizonyos mértékben...
,,Élvezik az ország adta előnyöket, és xarnak a kötelességekre,, gondolom te is tudod mire gondoltam...
1magyar
@papa.49: Pontosan! Én is így gondolom. A harmadik generációnak is meg kell tanítani,hogy örüljenek, hogy a jólétbe születtek és élhetnek. Ez a szülei kötelessége.
lópicigáspár
Saját nemzetük ellen ők az igazi terroristák!
1magyar
A középút mindig a járható! Vallásgyalázásért nehogy már börtön járjon, de azért illik nem megcsúfolni a másik vallását, eszméit.
bencemacska
Nem csak saját kútfőből mondom,- tegnap egy történész megerősített ebben - hogy a sajtószabadságot deklaráló törvényt nem szabad fellazítani, mert akkor már teljesen feleslegessé válik, ha minden nap lazítunk egyet rajta. Már a holokauszttagadást sem szabadott volna kivételként bele tenni!
Benne van a Btk-ban a személyiségi jog védelme, a kisebbségi csoport védelme, stb. Ennek alapján, ha sértve érzi magát valaki egy sajtótermékben megjelent valami miatt, tegyen feljelentést, kérjen kártérítést!
Természetesen más lapra tartozik az uszítás, de végül azt is csak a szakértőkkel is rendelkező bíróság ítélheti meg, hogy valami annak minősül-e!
Dr. Felipe
„a sajtó- és szólásszabadság nem terjedhet ki a vallásgyalázásra”.

Hát az emberek lefejezésére és videóra vételére kiterjedhet? Meg lehet nézni hogy az iszlamisták mit művelnek Nigériában. Egész falvakat perzselnek fel és lefejeznek vagy elevenen felgyújtanak mindenkit. Még műholdakról is látni pedig ott senki nem rajzolt karikatúrákat és Amerika sem bombázott Nigériában.

Halál az iszlamista terroristákra és aki védi őket az annyitisér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.