Hamarosan bezárhatja több egységét a Spar, a hvg.hu-hoz eljutott információk szerint 9-12 boltra kerülhet lakat. Ennyit eddig négy év alatt csuktak be, most ehhez pár hét vagy hónap is elég lehet. Mindezt azonban nem vernék nagydobra, inkább fű alatti megoldásban gondolkodnak. Az üzletlánc sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta értesülésünket, de jelezték, költséghatékonysági alapon valószínűleg zárnak be egységeket, igaz, nyitnak is párat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@palika: Hülye vagy édes fiam! Ülj le! Egyes alá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Na tisztelt kurmányunk!!! Ha a Spar is elkezdi, mivé lesz a kommunikációtok, arról, hogy a TESCO már amúgy is veszteséges volt, és semmi köze a bezárásaiknak, a kurmány rendeleteuhez. Minden magyarázatotok dugába dől, igaz, ki kell várni. Ne fossatok, jön majd a többi is. De a honi áruházlánc virágozni fog, és emelheti majd az árait. Még egy kis idő kell, és már reklám nélkül is, csak a HAZAI boltokban fogunk tudni vásárolni...igaz, KICSIT DRÁGÁBBAN...
silber13
@palika: Figyelj kicsiny félcédulás! Az lenne a legjobb, ha te mennél a francba, mert ilyen impotens megszólalás párját ritkító. Biztos, hogy jól vagy?? Nem tülkölnek a kis sárga Citroenek, egyensapkás hangyákkal a kormány mögött?:-)))
palika
@silber13: De, miért ez nem természetes, hogy tülkölnek?
De jó hogy vagy? most igy kellett volna meghalnom!
Különben nem megyek...ide születtem és amíg el nem szólít az úr maradok!!
Ha valamiben megsértettelek, az valószínüleg azért van, mert függsz, vagy olyanra tapintottam ami fájó, szóval bocs!! De amit kimondtam, marad!!!
silber13
@palika: Palika! Azt tetted, amit Pilátis: " Quod dixi dixi " Elismerésre méltó, de legalább annyira az enyém is: " Quod scripti scripti."
palika
@silber13: Amit mögmöndtam, azt mögmondtam!:-))
silber13
@palika: " Amit mögírtam, mögírtam ":-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.