Vona Gábor határozottan kijelentette: Ő bizony nem Charlie.

A Jobbik vezetője a Facebookon szögezte le, nem kimondottan jön be neki a "Je suis Charlie" kampány. Vona szerint a magyarországi terjesztő felelőtlen, fokozza a terrorveszélyt hazánkban, ráadásul nem hajlandó magát azonosítani a "strandon napozó és megfeszített Jézust ábrázolókkal".

"Több mint egy hete volt a párizsi mészárlás, ahol terroristák hidegvérrel végeztek ki egy fél szerkesztőséget. Az esemény az egész világot megrázta, mindenki egyértelműen elítélte a terrorcselekményt. Így tettem én is, így tett a Jobbik is.

Azóta se szeri, se száma az "Én is Charlie vagyok" kiállásoknak. Jóval kevesebben állnak ki az ellenkezőjével, de a kegyelet napjai után én is ez utóbbiak közé kívánok tartozni. Mivel jövő héten nálunk is árulni kívánják ezt a szennylapot, így fontosnak tartom egyértelműsíteni: én nem vagyok Charlie.

Nem vagyok hajlandó azonosulni a strandon napozó és megfeszített Jézust ábrázolókkal, mert ezt egyáltalán nem tartom sem kultúrának, sem viccnek, sem szólásszabadságnak. És ugyanez a véleményem az elhunyt apáca mennyei orális szexét taglaló karikatúráról és a többi ocsmányságról is. Felháborító, hogy mindezt valakik üzleti – vagy akármilyen – okokból Magyarországra hozzák. (Mindezzel egyébként Magyarország terrorveszélyét fokozzák. "Köszönjük" nekik...)"

A teljes bejegyzés itt elérhető.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Na most egyetértek Vonával. Nálunk már mindent lehet a nagy demokráciában? Az ilyen emberek, karikaturisták talán kissé ferde hajlamúak.
iteo
Mire kiguglizta hogy je ne suis pas, már nem téma. Miért nincsenek nekünk normális bohócaink?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.