A "meg lehet élni 47 ezer forintból" kijelentéséről elhíresült Zsiga Marcell került a Szerencsejáték Zrt. új leányvállalatának élére. Zsiga Marcell volt fideszes országgyűlési képviselő, korábbi miskolci alpolgármester lett az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. új cégének vezetője. A 3 millió forintos törzstőkéjű Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. feladata a beérkező támogatások elbírálása lesz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát nem közmunkás lett? Pedig ott megmutathatta volna hogy hogy lehet megélni 47 ezer forintból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Hát nem közmunkás lett? Pedig ott megmutathatta volna hogy hogy lehet megélni 47 ezer forintból.
73
Ha szigorúan nézzük,a fityesz nem hazudott abban,hogy senkit sem hagynak az út szélén.Csak azok a senkik,nem az emberek.Ha nem a volt fityeszes haverok.
KERKA
Mert megérdemli. Neki ez jár. Mert ő az, aki ennyit is ér:))
human
Ahhoz képest, hogy mennyire fiatal már
- a vagyonosodását is a kdnp-s Rubovszky-nak kellett fedeznie
blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=96083&n=zgfumag
- a kétséges eredetű házához véletlen új utat is építtetett az önkormányzat
vastagbor.blog.hu/2012/12/01/zsiga_marcell_uj_haza
- és elfelejtette, hogy két helyről kap költségtérítést, ami törvénytelen
vastagbor.blog.hu/2011/03/05/rejtelyes_amnezia_terjed_a_kormanypartban

Erre mondaná Orbán, hogy tehetséges :)
lópicigáspár
Na most vált teljesen világossá előttem, hogy a szerencsejáték rt. is egy rohadt nagy csalás!
nyanya001
Ennek is több a szerencséje mint az esze !
human
@Toby: 2011-ben legalábbis:
- 394.230 Ft parlamenti képviselőként
- 251.076 Ft választókerületi pótlék
- 115.950 Ft lakhatási támogatás
- 555.000 Ft alpolgármesteri fizetés
- 111.000 Ft költségáltalány
Összesen közel 1,5 millió forintot havonta.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
csetere
@human: Rohadjon meg! Még finom is voltam!
Levendula
Hopp te zsiga!
Nagyot ugrott a zsiga...
Hopp te zsiga!
Equilibrium
Hagyjátok szerencsétlent, elég baj neki, hogy mindenki utálja...
KERKA
@Equilibrium: 20.48 ez a kis szerencsétlen is csak fölfelé tud bukni. ez is megvette a 40 milliós házát , igaz kurvára sajnálom, hogy úszómedence nincs benne:))
X-ray
"zsigamarci azt üzente
elfogyott a bitumenje,
ha még egyszer azt üzeni,
bizony nekünk el kell menni..."
Január
"A 3 millió forintos törzstőkéjű Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. feladata a beérkező támogatások elbírálása lesz." Valahogy érthetetlen nekem ez a mondat. Mi az , hogy "beérkező támogatások elbírálása"?
Miféle cég ez, hogy 3 millió forint a törzstőkéje? Valami papir tologatásra hozták létre?
papa.49
@Január: Néhány faxkalapnak kellett még ,,jól fizető, munkanélküli munkahely,, hát kb. ezért hozták létre...
Fradigege
Ííííhhjjááááájjjjjjj! Íme a bizonyíték, hogy bizonyos poziciókból csakis felfelé lehet bukni.
soljanka
@Január: Tevékenység: "9499 M. n. s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység"...
Ez valami olyasmi akar lenni, ahol a közösen befizetett adót Zsigamarci elosztja...
papa.49
Egyébként meg el is húzhatott volna haza Erdélybe a kuki...
vonotok
@human: Hát ez így összességében , nem 2 fillér. Ezért írtam már meg, hogy csak töltsön be képviselői beosztás aki legalább 10 évet effektíven DOLGOZOTT!!! Ezeknek a sihedereknek fogalmuk nincs arról ,mi az ,hogy reggel 6-ra menni dolgozni, feladatokat végrehajtani. Beosztani azt a keveset, családot tervezni
netán alapítani és eltartani őket. A bársonyszékből könnyű pofázni.
F_Viktor
@human: O'szt mégsem tudott tisztességesen elszámolni -az urizáló haverokhoz képest- nyamvadt 40 milliós házzal ("...szerény körülmények között élek a családommal és spórolunk...")
F_Viktor
@Január: Írod:
"Miféle cég ez, hogy 3 millió forint a törzstőkéje? Valami papir tologatásra hozták létre?"

Bennem is felmerült ez a kérdés, mert:
- A SZJ zrt.-nek már van hasonló nevű leányvállalata SZRT-SERVICE Kft. néven:
www.szerencsejatek.hu/kozerdeku-adatok-szrt-service
- A Kft. feladata is érdekes ("beérkező támogatások elbírálása"), tudtommal a SZJ Zrt.-t nem támogatják, ellenkezőleg, ő nyújt támogatásokat a fityeszes-haveroknak, pl. Kubatov csapatának.
kkalman
Érdekes feladat lehet a beérkező támogatások elbírálása egy olyan cégnél, amelyik folyamatosan támogat másokat. Arról nem is beszélve, hogy a beérkező támogatásokon, mit kell elbírálni? Elfogadom? Nem fogadom el? Vagy mi a lótúrót bírál el? Esetleg még javíthatott volna a megítélésén, ha elmegy közmunkásnak 47 ezerért.
levi
Na most ez nem semmi, ugyanis évek-óta vágyakozik egy munkára a Szerencsejáték Zrt.-nél.Biztos forrásból tudom. És meg is kapta, mert ugye fidesz, seggnyalás stb.
karma1
@human: 20.04-re: Nem, erre hofi mondana, hogy "Ugyeeeees...:o)))))"
karma1
@Január: Miert kerdezed, ha tudod mar?...:o)))))
karma1
Bocs: HOFI... Nagyokrol csak nagybetukkel...:o)))
rosalinda57
Csak 47 ezer Ft lehetne a fizetése, hogy ezzel is igazolja, hogy ilyen összegből meg lehet élni. De egy forinttal se kaphat többet.
nezelodo
Lenne ideje a közmunkához, ilyen fideszkamu állás mellett... Hiába a vállalati vattaemberek kora nem múlt el a szocializmussal, csak átmentek ingyenélő politikusnak. zabhegyezőnek. Ha meg marad a régi rendszer fröcsögő nyálú KISZ titkárként hajtana előre a szocializmus útján.
Senara
A 3 millió forintos törzstőkéjű Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. feladata a beérkező támogatások elbírálása lesz... csak azt kellene tudni milyen szerviz ez a nonprofit valami . Mivel megbízható párt tag és helyre tette a kis fizetésből segélyből élőket , jár neki a bizalmi állás , tudni fogja kinek a támogatását hova tegye . Éljen a párt :-((
perfekt
A Szerencsétlenjáték zrt,jelenti: A 3. játékhéten, nyertes szelvények tulajdonosai,között összesen 47 000 forintot osztunk-ki! Jajjjj úgy szeretlek,úgy szeretlek,vakuljak meg úgy szeretlek.
magyarbakancs
Egyik zsíros bödönből eset a másik zsíros bödönbe.
Tényleg ebben az országban a celeb politikusok viszik valamire.
Mivel mennél nagyobb baromságot mondasz annál nagyobb és zsírosabb állást kap hatol.
Desischado
Ingyenélő here! Egy mocsok parazita! Kihagytam valamit?
dr. prédikátor
@Desischado: Igen!!! takonyszájúúúúú!!! ::))
Desischado
@dr. prédikátor: Hát ez is igaz, ezt kifelejtettem! Ha még valami eszedbe jut, szivesen veszem a "kiigazítást"!
mariaberta
Mi van Marcelll? Nem felelne meg egy jól fizető állás? Hiszen Te nyilván vidáman meg tudsz élni 47.000 -f-ból l Akkor minek strapálod magad egy ilyen szerencsejátékos nehéz testi munkával?
jancsipapa
Hát a hernyót tényleg nem hagyták az út szélén . Persze az átlagembert sem .Lerúgják az árokba ,utána köpnek és ide is igaz a tétel ...
csetere
@Desischado: Sok minden kimaradt. Ez csak a jégjegy csúcsa. Tudnám még ragozni!
Juhász István
Zsiga, Zsiga... mostjól kiszúrtak veled. Ingázgathatsz majd Miskolc, és Budapest között, baromi fárasztó lehet. Remélem, azért az utazási kedvezményt, azt megkapod???
nezelodo
"Juhász István
Zsiga, Zsiga... mostjól kiszúrtak veled. Ingázgathatsz majd Miskolc, és Budapest között, baromi fárasztó lehet. Remélem, azért az utazási kedvezményt, azt megkapod???"

Szegény kénytelen lesz beérni szolgálati autóval, sofőrrel. Ráadásul már az autópálya sem olyan veszélyes, ritkul a forgalom. Aztán meg ha úgy hozza a kedve az általunk bérelt lakásban is lakhat, miközben ingázik a menetlevél szerint. Kellemes életmód, ha úgy akarja, mint a nótabeli kapitánynak, ahány kikötő annyi titkárnő...
mate03
@kkalman: Ezt hívták valamikor ,sóhivatalnak! Ma inkább úgy hívnám, hogy pénz mosoda!
Január
@perfekt: Úgy szeretnék egy lottó milliárdost ismerni!!! - mert valahogy nem hiszek a lottó 5-ösökben.
perfekt
@Január: Tündér...álom.Akkor meg kell környékezned az államot:(:Mert azt, ember még nem nyerte:)
csetere
@Január: Vannak. Az egyik B.városban, a fiam keresztapja, sajnos meghalt pár éve és a lányai örökölték a felét, a másik felét az élettársa. Ugyan ott, ahol ő lakott, szintén volt még egy telitalálatos, az is meghalt, neki szintén a családja örökölte a pénzt. Azon a környéken, ami a szűkebb hazám volt régen, nem szeretnék nyerni, mert ott balszerencsét hoz.
Január
@csetere: Túl nagy árat fizettek a nyertesek. :(((
csetere
@Január: Lehetett ez a véletlenek sorozata is.
perfekt
@csetere: A szerencsejátékok,a remény,és a hiszékenység segítségével használják ki a lehetőségeiket..Valaki azt mondta , hogy mondták neki,hogy valaki nyert.Nem mondom,hogy nincsenek nyeremények,de a milliárdos nyeremények,az államnál maradnak-az anonim személyiségi jogokra való hivatkozással.Időnként történeteket is kreálnak nyereményekhez, -mint pl,nem oly régen,egy hajléktalan utolsó forintjaiból vett lottóval nyert--bár örülnék hogy ha igaz lenne.
csetere
@perfekt: Valóban nyert a hajléktalan és vállalta arccal is. Azt mondta, hogy bár ne tette volna, mert azóta betörtek hozzá. Létrehozott egy alapítványt a pénzből, hogy segítse azokat az embereket akik szintén az utcán élnek.
human
@perfekt: Most én azt mondanám, hogy azért az nagy bukta lenne. Bár a NAV-ról sem feltételeztem, hogy a vezető milliárdos korrupciós botrányba keveredhet. De Simicska színvallása után annyit megtanultam, hogy mi adófizetők csak a felszínt látjuk. Az ország sorsát ma kizárólag a Simicskák, Csányik, Mészárosok határozzák meg.
perfekt
@human: Úgy gondolom,igazad lehet.Nem vagyok tűz közelben,de nyitott szemmel járom ,napjaimat,s lépten -nyomon azt látom,hallom-hogy mekkora fogadási csalások vannak,a szerencse játékoknál.A számok világa pedig úgy manipulálható a modern számítógépekkel,ahogy, csak akarják,hiszen azt is ember alkotta.Nevezetteket sem ismerem,de annyit tudok mondani,hogy aki igazán tisztességesen dolgozik,az nem ér rá pénzt keresni:-)Elnézést vak embertársaimtól, de mondhatod a vaknak,hogy virrad!
human
@perfekt: A szernecsejáté zrt több milliárdos hasznának nagy részét a film alap kapja, azaz Vajna és udvartartása. De hát egy rakat kaszinó is az övé és kaszinó koncessziós díjat sem kellett fizetnie (7 milliárd).
www.vg.hu/vallalatok/szolgaltatas/jovore-is-51-milliardbol-gazdalkodhat-a-filmalap-438280
444.hu/2014/07/31/figyelo-andy-vajna-7-milliard-forintot-kapott-ajandekba-a-kormanytol/
perfekt
@csetere: ma 09:07re.Ezt a fazont láttam a,tv-ben.Balaton környékén több,házat is vett(???).Mondják már ezt, a moszkvai nagynénikéjüknek.Jó marketing fogás,látjátok emberek-lehet itt nyerni-csak akarni kell.Visszatérve erre a kis senkire, a hír elején--ez megválasztása után,azonnal ,kétszer vette fel,képviselői díját.És ezt pénz közelébe engedni? kecskére a káposztát.Inkább kezeltetné a fiatalkori Alzheimer kórját, a többi társaival együtt!
perfekt
@human: Pénzt-csak pénzzel,lehet szaporitani--,és sok arra érdemtelent,"boldoggá" tenni!Olvastam a linket.
csetere
@human: Köszönet érte a sok birkának, aki rájuk szavazott.
eszegfu
@kkalman: Van valami "kiirás" arról, hogyan lehet támogatást igényelni és főképpen mire!? Családtámogatás, esetleg lakhatási támogatás? Mert ugye a nonprofit azt jelenti, hogy a társaság tevékenységük hasznát előre meghatározott céljaik elérésére használhatják fel. Lesz bevételük (tevékenységi körei: reklám, üzletvezetés, egészségügy, oktatás, kultura és egyéb szociális szolgáltatás, stb.), költségük és a haszon felhasználása vajon hogyan került meghatározásra?
kkalman
@eszegfu: Az SZRT a sportot támogatja. Arról nincs tudomásom, hogy magánszemélyeket is támogatnának valamilyen formában. Esetleg, ha hithű fitymaszos az illető, vagy kiöregedett sportoló.
eszegfu
@kkalman: Akkor már értem a támogatási részét. Arra azért kiváncsi vagyok, hogy egy most megalakult cég milyen bevételre tud szert tenni az év során. Talán már fix megrendelői is vannak... na nem tőlem!
kkalman
@eszegfu: Fidesz háttérrel az új cég bevételét is megoldják.
eszegfu
@kkalman: Sajnos igaz! Ezt nevezik ők a piaci szereplők egyenlő esélyének?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.