Megérkezett hétfőn délután állomáshelyére az Egyesült Államok új budapesti nagykövete, Colleen Bradley Bell.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
A diplomatát “nagy szeretettel és nyitottsággal várjuk” Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára.A "nagy szeretettel" vajon mit jelent FideSSéknél?Fordítás FideSSről magyarra.: be vagyunk szarva!
Besírok ,ez az a"fecnis":Magyar Levente bemutatott egy kétoldalas dokumentumot, amelyet a múlt héten az amerikai külképviselet egy beosztott diplomatája adott át a tárcának a kitiltási ügy mögött húzódó állítólagos bizonyítékok gyanánt" „Ezen semmilyen pecsét, hitelesítés vagy dátum nem szerepel".Szólni kéne a külügynek, hogy a tegnapi amerikabarát nyilatkozat-offenzíva kevés lesz.
A hetvenes évek párttitkáros "megvadásztatjuk, megkurváztatjuk" kombójának FideSS verziója nem fog működni. A hölgy valószínűleg felkészítetten érkezik, adja az arcát a követséghez.Indulhat a:Gazdagok és szépek,...ööö...lopnak,csalnak,hazudnak,korruptak magyar folytatása,Cecília és Tonyó,Ildi stróman és nemzetmegvezető Donja,Lázár a fácánosban Demcsákkal,Szijjártó család,Kósa Rolling Stones csak példának,Goodfriend úr pedig tekeri tovább a taposómalmot a sűrűjében.Mondjuk otthonosan fog itt mozogni, mert Orbanisztán lassan olyan, mint egy kis költségvetésű ecuadori szappanopera.Ebbe a szappanoperába, ami itt folyik, legalább a kellő tapasztalatokkal rendelkezik majd az új nagykövet.
És beperelni mikor fogják ? Már az érkezése napján, vagy várna még egy hetet?Remélem, valamelyik KDNP-s kullancs is ott lesz a fogadóbizottságban, és megkérdezi tőle, hogy hány gyereket szült eddig, és minek jött ki a konyhából,asszem lesz pofára esés...majd nem értik a minisztériumban, miért van még rajta bugyi, hisz megvadászás, megqrváztatásról volt szó..Instant Békemenetet a fogadtatására!
Mobil123
Csak nyugi mert barátotok Goodfriend is marad .:-DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.