Merkel nem fog keménykedni Orbánnal, mert szüksége van a támogatására, az amerikaiak problémája viszont mélyebbnek tűnik - diplomáciai források szerint jogelméleti szinten vitatják a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Ha Merkel jön és csak annyit kérdez, hogy "Mi folyik itt?" az Orbán nevű csávónak kábé lőttek is.
73
Akár vízválasztó is lehet ez az esemény.De bár mi is fog történni,elhangzani.Majd valamelyik fityeszes duma láda,majd megmagyarázza!
volvós
Mit képzelsz csúti p.gyerek ??? Merkel asszony nem a Te támogatásodra
számít !!! Csak egy rossz szó, oszt mehetsz vissza a disznóólat takarítani...
Vagy Putyin ezt az utasítást adta ??
Manhattan
Ma este az RTL Klub "XXI. század" című műsorában, - 22:40 - 23:15 - személyiségzavaros diktátorokról lesz szó. Vajon mi adhatta az aktualitását?
bakegya
Angéla bajban van-most már be kell neki mérni, melyik irányból lökhetné le a cölöp tetejéről orbán-teknőst-mert már annyira túllőtt a célon a pávatáncos.
A fidessnyikkhajok serege sem tud már mit kezdeni ORBÁNISZAP-SZENT KUKACOSSAL-és ez is égő a néppártosnak!
Putyin-Merkel meccset vezetni készül a a mi teknősünk.korrupt családi vállalkozásban-ez szúrt szemet az USA-nak is,nem csakkk a magyar élet nyomorúsága!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.