Belföldön kevés makroszám jön szerdán, izgalmasabbak lesznek a külföldi adatok. Belföldön a KSH reggel 9-kor ismerteti a tavaly novemberi kereseti adatokat. Az októberi számok alapján 234,4 ezer forint...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Az előbb olvastam az Ijesztő a vagyoni szakadék cikket:
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/ijeszto-a-vagyoni-szakadek-442353
Akkor jutott eszembe a kérdés, hogy mikor látunk magyar adatokat?
Persze akkor sem fogunk többet tudni, mert mit kezdhetünk az olyan adatokkal, hogy a magyar háztartásoknak ÁTLAG 7 millió Ft tartozása és 8 millió Ft kp megtakarítása van. Olyan igaz adatokat úgysem kapunk a kormányt kiszolgáló intézetektől, ami megmutatja a valóságot, mert akkor kitörne a NÉP felkelés. Ilyen aránytalanság, ilyen nagy gazdagság, és ilyen nagy szegénység még nem volt Magyarországon.
Mi nem fejlődünk, hanem visszafejlődünk.
Rabszolgaság még nem volt itt, de most közelítünk hozzá!
73
Az egyik magyar 1 milliót,a másik magyar 3 milliót,a harmadik magyarnál már meg sem merik mondani.De hogy a pór magyar mennyit keres,azt mindenki tudja.Annyit,hogy a következő elsejéig elég legyen.Kb mint a Hofi viccben is;a nagy kínai fal.A kis kínai nem mindig fal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.