Az új amerikai nagykövet érkezése jó lehetőség, hogy a magyar-amerikai politikai viszonyt visszaemeljük arra a kiváló szintre, amelyen a gazdasági-kereskedelmi kapcsolatok és a védelmi együttműködés van – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.

A miniszter a Világgazdaság című lap konferenciáján bejelentette, a magyar kormány úgy döntött, hogy Chicagóban főkonzulátust nyit, amely szeptemberben kezdheti meg a működését.

Szijjártó Péter elmondta: a viszony rendezésére való amerikai nyitottság és készség jele, hogy magyar idő szerint szerda este – egy teljesen átlagosnak mondható, két hónapos ügyintézési határidőn belül – Magyarország megkapta az amerikai külügyminisztériumtól a leendő washingtoni nagykövetre vonatkozó elfogadó nyilatkozatot.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Senara: Minek mondjon többet amikor már rég tudják kiket tiltottak ki. Ezt már Goodfriend beismerte.
papa.49
Megint a ,,szokásos fütyisz terelés,, semmi nem változott, de a gyökér már megállapítja hogy minden nagyon jó, hát azért az amcsik nem hülyék ennyire...
Senara
@Hellcat: Minek mondjon többet amikor már rég tudják kiket tiltottak ki. .-.. Várjunk egy kicsit a teremfocista kérdéséig . Az ügyvivő beismerte DE ŐK NEM .
Hellcat
@Senara: Ők terelnek nagyon azóta...tipikus.
73
Mi van petike,tele a gatya?Rájöttetek arra,hogy a kis szürke veréb.Kevés a nagy sashoz?
simmering73
Lesz is. Amikor Magyarországon újra demokrácia lesz és ti a sitten rohadtok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.