Orbán elmondhatja, hogy igazi antimatematikussá vált: se nem oszt, se nem szoroz. Ezen sajnálkozni illene, de szinte megkönnyebbülhetünk is akár a dolgok ilyetén alakulásán. Mert elképzelem, hogy megjelenik, fogadják, nyilatkozik és interjút ad. Majd azt olvasom, látom: zsebre dugott kézzel jattol az új királlyal, és közben az iszlám területekről érkező menekültek rémességéről tart kiselőadást Rijádban.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Gyerekkoromban nem szerettük a smúzolós gyerekeket. De mindig odapofátlankodtak hívatlanul ahol nem vártuk. Hát ez az. Mondjuk a zsebre dugott kezet sejtem. DE talán, most megjegyezném. Ha nem változtat a zsebredúgáson, talán az egészségügyi okok miatt van. Remeg a keze, és a zsebében remegjen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@karma1: Anno a seregben (1970-es évek vége) tényleg szokás volt bevarratni a zsebeket. Azoknak, akinek a 2-3 alkalommal fülükbe "suttogott" figyelmeztetés, hogy "ugorjon ki a zsebéből katona" nem használt.
Strassnoff Ignác
1/ Nyilván neveletlen a káder, mert soha nem tudja levetkőzni mucsai bunkó mivoltát.
2/ Gondolom önbizalmat ad neki, ha a gondolkodó szervét masszírozgathatja problémás helyzetekben.
3/ Ha esetleg remeg a keze a problémáitól, vagy a gyógyszeradag csökkenésétől, akkor ez dupla haszon. Egyrészt nem látszik a kézremegés ha zsebben van a mancs, másrészt spontán örömérzés.
73
Mondom,hogy ez a majom nem normális!Ilyen dolgokat még az sem tesz,akinek vastagabb bőr van a pofáján,mint ennek a potyázó köcsög orbánnak.Teljesen ledegradálja az országunkat.Köszi köcsög fityesz és szavazó tábora.
tivoli
Magyarországon nem petrodollár a cserepénz, nincs gyakorlati jelentősége, hogy a Me. ott van-e, vagy nincs. Talán az utókor még dicsérni is fogja érte.
Ismétlem a már egyszer belinkelt megjegyzést:
" Zsarnokok és diktátorok együtt szomorkodnak a szaúd-arábiai uralkodó halála miatt, aki még az ISIS-nél is több lefejezést rendelt el és több vér tapad a kezéhez.
Nagy-Britanniában félárbócra kellett engedni a lobogókat pénteken ! "
GeoCravker
@tivoli: Az utókorral senki nincs kisegítve. J.Brunóról is szépen szokott megemlékezni az utókor. Neki ott, ez mégsem jelentett extrát a tűzhalálban.
Tőlem az utókor sajnálhatjka a ma Mo.-át vagy mennybe menesztheti Orbánt. Itt és most nem az utókor él, hanem mi.
tivoli
@GeoCravker: ma, 19:06
Jelen, mindig a jelené, az egyértelmű. De minden lényeges történés a népek életében csak a történelem távlatából ítélhető meg.
Mint pl. A szaúidi király pillanatnyi helyzete a világpolitikában.
De lehet, hogy a nem túl távoli jövőben, már erősen csökkenni fog a befolyása.

Az Iráni Központi Bank is felfüggesztette a dollár használatát kereskedelmi tevékenységeiben. Más országokkal való kapcsolataiban mostantól yüant, orosz rubelt, eurót, vagy török lírát fog használni.
rt.com/business/225919-iran-switches-from-dollar/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.