Újabb Fideszes belharc a láthatáron: Kósa Lajos támogatja az ellenzéki javaslatot, ami sérti Rogán érdekét – derül ki az RTL Klub híradójából.

Rogán Antalnak hála, ha ma egy Európai Unión kívüli befektető gyorsan szeretne letelepedni Magyarországon, elég hozzá 93 millió forint névértékben letelepedési kötvényt vásárolnia. Ám a kötvények értékesítést nem az állam végzi, hanem közvetítő cégek. Még hozzá olyan cégek, amiket két éve a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság jelölt ki pályáztatás nélkül.

A közvetítő cégek jelentős haszonnal dolgoznak: ügyfelenként 11 millió forintot keresnek, sőt, van olyan közülük, ami még 14,5 millió forintos díjat is  felszámol kezelési költségként. A cégek közül mindössze egy van Magyarországon bejelentve, a többi székhelye olyan távoli országokban van, mint a Kajmán-szigetek, Ciprus vagy Lichtenstein. Az ellenzéki Párbeszéd Magyarországért párt szerint a cégek offshore-gyanúsak, tulajdonosi hátterük pedig átláthatatlan, így szerintük államosítani kéne a kötvényértékesítést.

Kósa Lajos az RTL híradó kérdésére elmondta: támogatja a PM törvényjavaslatát Rogánnal, a Fidesz frakcióvezetőjével szemben is. Ugyanis szerinte „a mostani helyzetben helyesebb, ha a kötvényértékesítés az állam kezében összpontosul”. Az RTL Klub próbálta keresni Rogán Antalt, hogy mit gondol Kósa kijelentéséről, ám nem érték el az ügyben.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Milyen szemét aljas dolog és nyilvánvalóan csalás ! Üzletelnek az állampolgársággal és nem itthon marad a suska , hanem megutaztatják , gondolom csak oda "jeggyel" . Két % - nekiáll nyilvánosság előtt vitatkozni , elég a mutyiból a másik dülledt szemmel tiltakozik ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KERKA
Vihar a biliben. Majd jön egy harmadik, ő megmondja a tutit :))
coyote3
Katanát a kezükbe!!! :))))))))))))))))))))))
Január
Akkor még csak nem is adóznak itt, tisztelet a kevés kivételnek.
Nagyon biztosnak érezte a helyét valaki.
kakaósbögre
@coyote3: azt ki kell érdemelni.ezeknek?konyhakést.vagy valami fabunkót.
Senara
Milyen szemét aljas dolog és nyilvánvalóan csalás ! Üzletelnek az állampolgársággal és nem itthon marad a suska , hanem megutaztatják , gondolom csak oda "jeggyel" . Két % - nekiáll nyilvánosság előtt vitatkozni , elég a mutyiból a másik dülledt szemmel tiltakozik ?
Strassnoff Ignác
Ne hülyéskedjünk már!!! Milyen háború? Viki majd eldönti, hogy ki a befutó, vagy egyszerűen kussra inti a lakájokat.
Amúgy ha valós lenne a nézeteltérés én Kósára szavaznék, mint nyerőre.
Rogán pubit a szobaszámolási problémái alkalmával a vezér egy darabig elég látványosan hagyta egyedül szopni, míg Kósának szemlátomást feljövőben a csillaga. Rogánnal esetleg annyi lehet a gond, mint anno Schmittel, vagy Deutsch Tompival. Olyan szinten hülye, ami már Vikiéknek is nehezen vállalható. De háború az nem lesz. Erre ékes példa a spionfióka Pokorni esete. Olyan okos volt, hogy túljárt a saját eszén. Eltakarították az útból, de nem annyira, hogy ellenséget csináljanak belőle. Kapott egy jó zsíros polgármesteri állást. Szóval továbbra is Vityától függ, nem kell félni, hogy eljár a pofája.
'Senkit sem hagyunk az út szélén."
Orbán Viktor
'Testvér segítsd a lebukottakat!"
József Attila
papa.49
@KERKA: Majd a hazugovics hazaérkezik a Közel-Keleti ájtatosságból és megmondja ki a nyertes csak is ő egyedül...
papa.49
@73: Egy kis előleget szívesen látnák belőle...
oncogito
Mélységesen felháborítónak találom azt, hogy az állampolgárságot pénzért áruló nem az állam, hanem magáncég.
Miféle morál ez, miféle pofátlan harácsolás? A nemzet fogalma mit jelent ezeknek?
Nem érdekel, marják egymást, úgyis az fog felülkerekedni amelyik vezérük érdekét képviseli.
Az ország meg bambán bámulja ezt az cirkuszt...
volvós
Mindkét fél agyilag nulla, ezért a háború döntetlen !!!
vonotok
Tóni, Tóni ! Már megint ellenfeled akadt. Nem vagy még fáradt. Most már a saját falkádból valóval is nézeteltérésed van. Hova vezet mindez? Talán süllyed a " fityesz " hajó ??? Előbb , utóbb menekülni kell.
Clavigo
Roggyant Tonyó ,mint tanyafejlesztő az V. ker-ben,,..Mr. 20-30-40 % meg a fémkupakok avatott szakértője.:) :) :) Oszt hogy megy Fitymasz-bazárban a magyar állampolgárság árusítása ?? ccarháziak..
alterego56
Naivságom határtalan csak most döbbenek rá. Álmomban meg nem fordult a fejemben hogy ezeket a kötvényeket az államon kívül valaki más is árulhatja. Egyszerűen hihetetlen.
Yoda69
Tonyonal mar nagyon buzlik valami. Nem csodalkoznek rajta ha rovidesen a halakkal aludna.
human
Fidesz szimpatizánsok! Hát nem az offshore lovagok országává lettünk Orbánnak hála? Kíváncsi vagyok tudtok-e erre magyarázatot.
kkalman
Arrogáns Tonyó és Mr. 20 % fémkupak fog "párbajozni"?
Áááá...! Az nem lehet. A végén még felrúgják a szaros bilit, és minden kiborul belőle.
lampa laz
Sajat bankszamlaikat tomik ezzel a megoldassal es lehet, hogy lajosnak nem jott ossze a 20%.
silber13
@Strassnoff Ignác: Gondolod, ha kitörne a háboró, Rogán és a sleppje kihagyná a Mr 20% valós sztoriját, amit az egész város ismer és tud? Nem fogják kihagyni Lala meg annál butább, semhogy ki tudja védeni a védhetetlent!. Hiszen nagy ívben elkerölte az észösztási helyeket!
quo vadis
aztán meg csodálkozunk, hogy kis országunk azzal szerzett hírnevet a világban, hogy bűzlik a korrupciótól...
hasonló "csintalanságok" miatt egy európai állam (bármely) képviselője szép csendben lemondana, míg nálunk kikérik maguknak
sőt egy európai államban a törvénykezés nem támogatná a korrupciót, még akkor sem, ha azt az ország miniszterelnöke támogatná,
na ezért szeretnének inkább putyinnal haverkodni...
Tibor43
Gondolom kiegyeznek döntetlenben,a /mű/ háborúskodásnak vége lesz és mindketten jól járnak...
eszegfu
A pénzmosás elleni "harc" miatt, ha valaki nem egyeztette le az adatait, a cége "szaros" kis összegét is zárolták a kereskedelmi bankok. Ez meg csak "offshore gyanus"! Hát kedves Kerényi ur, kérem vegye fel ezt is a Nemzeti Könyvtár sorozatához legalább 2 kötetre való anyagot szolgáltató u.n. mutyikról.
Desischado
@coyote3: Ne már, még hogy katanát?! Nem méltók rá! Jó lesz nekik a kenderkötél is!
Amúgy meg szerintem is szemfényvesztés az egész, szerintem kóser alajos megpróbálja eljátszani a "jófiút", de közben épp olyan hulladék, mint a tonyó!
volvós
@eszegfu: 11:41

Bátor vagy, hogy a kerényit " leurazod "...:-)))
volvós
Dugóslala !!! Abbahagyhatnád a fogalmazásgátló szedését,
a mellékhatásokról kérdezd orvosod, vagy gyógyszerészed !!!
eszegfu
@volvós: Á dehogy vagyok bátor, csak vak!
volvós
@eszegfu: 15:31

Lehet, hogy elütötted a betüt :-))))) Van ilyen !
mate03
@kkalman: Ez már nem bili! Ez fos tenger! Ebből a szarból nekünk kell kimásznunk! Kurva nehéz lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.