A szabad vasárnap új lehetőséget teremt a turizmusban, és a szabadidőiparban: fellendítheti a turisztikai szolgáltatók forgalmát - hívta fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turizmusért...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Na, de ez egy kegyetlen diszkrimináció!
Az a kereskedelmi dolgozó (pl pincér), aki a pláza vasárnapi zárva tartása miatt elveszíti munkahelyét, mennyire fog örülni annak, hogy kollégája vasárnap is dolgozhat, ő meg a strand kerítésén kívül csorgathatja nyálát, mert nincs pénze belépőre sem!!!
coni
A statisztikai hivatal szerint a magyarok többsége nem jár nyaralni mert nem engedheti meg magának anyagilag (nem azért mert nem adják ki a szabadságukat). A plázázás ingyen van, enni meg kell, ezt legolcsóbban a raktár áruházakból lehet megoldani.
A (hosszú hétvégés) turisták és a jól keresők majd bevásárolnak a szomszédos országokban.
Ugyanaz lesz a végeredmény mint az egykulcsos adónak. Az ország veszít rajta.
bencemacska
@coni: Nagyon igazad van. Gazdagék nem itthon költik el a pénzüket. Hülyék lennének az általuk megállapított 27%-s ÁFA-t leperkálni.
OV ingeit is Bécsből hozzák!
simmering73
Az a másik hülye azt mondta, hogy a templomba menjünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.