A kormányfő legidősebb lánya jogi lépéseket tesz, mert jogsértő módon személyes, a családi nyaralásairól készült képek kerültek ki az internetre. Orbán Ráhel ezt egyébként az MTI-vel közölte.

A miniszterelnök lánya kijelentette, az eset több súlyos bűncselekmény gyanúját veti fel, a szükséges jogi lépéseket haladéktalanul megteszi. "A képek bármilyen jellegű felhasználása jogi eljárásokat von maga után" – tette hozzá Orbán Ráhel.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője azt közölte: "a miniszterelnöknek az az álláspontja, hogy kár fényképeket lopkodni; aki kíváncsi a családi nyaralásukra és arról fényképet kér, szívesen ad bárkinek, nem kell ellopni".

Csütörtökön a Tumblr-re töltöttek fel egy fotót, amelyen Orbán Viktort félmeztelenül, napozás közben látható egy cuki, kék alapon virágmintás napozóágyon. Az vöröslő arcú miniszterelnökön jól látszik, hogy nem díjazza a fotózást, hastájékon pedig szemérmesen egy Századvég-kiadású Fukuyama-könyvet tart maga előtt, jobb kezében piros tollat fog.

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Szerényen kéne élni a saját lábadon aztán akkor nem baszogatna téged senki...hülye lotyó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@m.macskosz: 100.
..ja, és mindezt "tereskova művésznőnek" címezve...:(
m.macskosz
@m.macskosz: Ne szarakodj, Ráhel, durr bele a közepébe!
Jelentsd fel Neumann Jánost, ő a főbűnös!
mariaberta
@m.macskosz: Ezt az írást érdemes lenne analizálni, már ha egyáltalán ilyen macskakaparás arra érdemes. Harmadik osztályos unokám írását össze nem lehet hasonlítani ezzel az írásnak csúfolt valamivel.
Olyan szép, mint a gazdája.
m.macskosz
@mariaberta: :)
A stílusa is ritka érdekes, de ami még érdekesebb, az ifjú hölgy valami díjat is nyert, meg diplomája is van...:( Feltételezem, hogy a szülői háttérnek semmi köze nem volt egyikhez sem. :)
Yoda69
Menj panaszra a Joistenhez, de vissza se gyere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.