A Fidesz szerint Orbán Viktor miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár hétfői budapesti találkozója nemcsak a két ország közötti kapcsolat megerősítéséhez járul hozzá, hanem egy erősebb Európához is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
Ugyan,a Fidesz szerint a gazdaság is döbörög.
tivoli
Majd a német sajtó is elmondja, ők hogy látják. Oszt lehet egyeztetni.
libellle
Kizárólagosan csak nevetni lehet ezen a szélhámos ,hazug maffiozobandán. Merkel fonoman jól odamondogatott a világ legnagyobb tökfejének. Mindezt nyilvánosan tette. Az egész sajtótájékoztatón érezni lehetett, hogy Merkel nagyon fel van bosszantva. Az egész arcmimikája mindezt elárulta. A Német -adók ezenkivül még komentálták azt is, hogy a Kanzlerin teljes mértékben tisztában van az egész maffiozó banda gazemberkedésével. Az ujsáirók és riporterek ( akik már nagyon ismerik Merkel viselkedését) szerint, kemény volt a kuliszák mögött lezajlott beszélgetés viktorkával. Már csupán azert is mert putyin elvtárs is meglátogatja Magyarországot. Ténylegesen be sem tehetné a lábát az EU-ba de mit érdekli ez fideszt. Persze ez a népmegtévesztö fidess szekta magyarázgat itt minden hülyeséget a mai találkozásról. Ez a találkozó nem fel, hanem leértékelte a kormányt a hülye miniszterével együtt.
dr. prédikátor
Fütyi-sz banda!!! Ki is hívta meg Angela Merkelt?? És miért is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.