A Párbeszéd Magyarországért a Fővárosi Törvényszéken perli ki, kik a tulajdonosai azoknak az offshore-hátterű cégeknek, akik ma letelepedési államkötvényeket értékesítenek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Ugyan lesz ennek a botránynak következménye?
Lesz valaki felelősségre vonva, elszámoltatva?

Mi van a kitiltási botránnyal? Ki a másik 5 személy?

Sajnos hazánkban csak 2 napig tart a vihar egy ilyen ügyekben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@eszegfu: 17:30 Igazad van, Az a tapasztalatom, hogy tényként fogadják el, hogy a: kormány, a hatalom az a mindig és mindenkor fölöttük lévő valami, amit nem lehet befolyásolni, és úgyis mindig mindegyik ezt és így csinálja ! - és ez a tehetetlen lemondás, nagyon erősen beivódott az emberekbe. A szlogenek pedig célba érnek, és azt gondolják, - ez még mindig jobb, mert lám-lám, "csökken a rezsi"... !
eszegfu
@JAJMÁR: Én arra tudom ezt csak visszavezetni, hogy a szegénységüket szégyenlő emberek észre sem veszik megalázottságukat, azt gondolják ez jár nekik az élettől.
Tőlük teljesen független a politikai széljárás, hiszen ők még csak nem is politizálnak. És valóban a szlogenek ezt az érzést tovább sulykolják beléjük. Már gondolkodni sem akarnak, de az is megesik nincs is erejük küzdeni, elfogadják azt ami van, beletörődnek. Sőt néha azt is érezhetik -- ahogy a rezsicsökkentésről is irtad -- nekik ez most jó, sajnos nem tudnak távolabbra nézni. Szinte apatikus állapotban vannak. Hát ezt talán ugy tudnám összefoglalni: beültették őket a hintaszékbe és mindig meg-meglökik, nehogy ki tudjanak belőle szállni.
JAJMÁR
@eszegfu: 18:08 Igen, ez jó! Szóval a "diagnózis" megvan, most már csak ki kell találni a módszert, hogy lehet a hintát megállítani ! Remélem, hogy dolgozik rajta az ellenzék... - ha már végre megtalálták önmagukat! - .
eszegfu
@JAJMÁR: Komolyan mondom: feltenném az ellenzéket egy olyan baromi nagy teljesitményü rázógépre, amilyent az igazi aranymosók használnak Alaszkában, hátha megtalálnák az " igazi aranyat"!
JAJMÁR
@eszegfu: 18:26 Mindenben támogatlak, és remélem, hogy köztük van az "igazi arany" . Biztos, ami biztos, rostáljuk át a civileket is .
eszegfu
@JAJMÁR: Nincs ellenemre, sőt jó ötlet: rázzuk át a civileket is! Meg kell találnunk az "uj" embereket, mert egyébként rámegy még a gatyánk is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.