Súlyos korrupciógyanú merült fel az Országos Roma Önkormányzatnak egy uniós támogatás felhasználásával kapcsolatban. Az ORÖ képviselői vizsgálóbizottságot állítanak fel és az ügyészséghez, valamint az Állami Számvevőszékhez fordulnak az ügyben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@keresztapa: a link sehova nem vezet :-))
bakurasz
Most ez tényleg annyira meglepő, hogy ez a banda lopott? Lop a többi is, többet is, mégis a romákon csodálkozik mindenki? Halló Magyarország! Orbán, Vida meg a többi szarházi a szemeteket is kilopta már! Ellenük mikor vizsgálódnak? Soha!!! Most elhúzzák a cigányok nótáját, a nép meg örvendezik vala! A főtolvajok meg röhögnek a markukba! Mert valljuk be őszintén, a Vida ügy szépen elcsendesedett mindenféle megoldás nélkül! A politikusok gazdagodásával is így lesz majd. Mi meg csámcsogunk a Roma Önkormányzatok korrupciós ügyein, holott ha belegondolok, épp emiatt nem kéne olyan nagyon seggre esni...
nena
A szokásos... Ezen kívül NO COMMENT !
keresztapa
@Senara: Egyoldalú tájékozódás meg nem tartalmazza a hiteles történést!
levi
Na a vér nem válik vízzé , mindegy, hogy öltönyben vagy szakadt ruhában, de akkor is lopni fog.
Senara
@keresztapa: Egyoldalú tájékozódás meg nem tartalmazza a hiteles történést! ..." értem azért linkelted be ugyanazt az oldalt több oldalú legyen a tájékoztatásom :-)))

www.nemzeti.eoldal.hu/cikkek/kozbiztonsag_-bunozes/a-fidesz-tobbszorosen-buntetett-eloeletu_-sikkaszto-fociganyanak-van-arca-masokat-lopassal-vadolni.html
a cikk Farkas Flóriánról szól olvas

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.