Merkel hétfőn pár órára Magyarországra jött, és lényegében megmutatta, mennyire katasztrofális helyzetben van a magyar diplomácia. Míg a magyar külügy álláspontja az volt, hogy a magyar diplomácia a németet követi politikájában, a közös sajtótájékoztatón kiderült, lényegében egy fontos kérdésben sincs egyezés a két ország stratégiája között. Sőt, Merkel keményen oda is szúrt a magyar demokratikus állapotokkal kapcsolatban. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Merkel csak 5 órát volt nálunk, de a közmédia még hetekig magyarázza unortodoxia bizonyítványát.
A sajtótájékoztatón úgy tűnt Merkel már nem megy bele vitába, de a FAZ kérdése csak kiugrasztotta az illiberális (nincs is ilyen szó a magyar értelmezőszótárban) nyulat a bokorból.
A többiről Merkel már csak a fiataloknak (ők még fejlődőképesek) mondta el a véleményét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Szerintem már ők is megbánták, hogy idehívták! Vagy magától jött, csak ezt nem merik kimondani?!
papa.49
Hiába rugóznak a látogatáson, a kancellár vélhetően a temetésére jön el legközelebb, a hazugovics ki van írva az EU. nagykönyvéből, mondjuk soha nem is fért be oda...
zsizsike
Mi minden történést lehet belemagyarázni abba a rövidke kis időbe, amit együtt töltöttek Merkel és Orbán. Arról miért nem beszélnek, miről tárgyaltak órákon keresztül a zsinagógában?
papa.49
@zsizsike: Ott nem volt jelen a hazugovics...
Csizmás Kond
Merkel hétfőn pár órára Magyarországra jött, és lényegében megmutatta, mennyire katasztrofális helyzetben van a német kissebbséggel ápolt viszonya.
keresztapa
@zsizsike: Az nagyon érdekes lenne, mennyit is sikerült számszakilag kipréselni a zsidó szolga kancellár asszonytól. Eszébe se jutott a német közösség meglátogatása olyan rémület fogta el a kipréselt összeg nagysága miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.