Három éve az akkori titkárnőjét, immár élettársát vitte el a francia fővárosba, és nem adta alább egy luxusszállodánál.

A titkárnőjével kettesben utazott a francia fővárosba három évvel ezelőtt a honvédelmi miniszter. A nyilvánosságra hozott utazási költségekből az derül ki, hogy meglehetősen magasra rúgott a hotelszámlájuk – írja a Blikk.

Az akkor vagyonnyilatkozatából ítélve 2011-ben még két lányával és a feleségével élt Hende Csaba, a legfrissebb vagyonnyilatkozatában viszont már volt titkárnőjét, Szajlai Mónikát tüntette fel élettársaként.

A 2011. októberi párizsi utat követően a minisztérium 126 ezer forintos számlát kapott Hende Csaba kint töltött egy éjszakája után – ez az akkor árfolyamon 422 eurónak felelt meg. A Blikk úgy tudja, hogy a politikus 48 ezer forint napidíjat is felvett a kétnapos útra. A lap szerint a kétfős magyar delegáció nemcsak az 1956-os forradalom évfordulóját ünnepelhette meg – a minisztert az 56-os ünnepségre hívták meg – , hanem Szajlai Mónika 35. születésnapját is.

A párizsi szállodák gyors feltérképezése alapján a Blikk megállapította, hogy néhány kivételtől eltekintve a legtöbb helyi ötcsillagos hotelben el lehet tölteni egy éjszakát. A Hyattban például a legborsosabb árú Deluxe King szoba reggelivel két főnek egy éjszaka 500 euró alatt (mintegy 150 ezer forint) megúszható, bónuszként remek panorámát kapnak a kedves vendégek a Louvre-ra. A legelegánsabb párizsi Sofitelben egy lakosztályt is ki lehet venni ekkora keretből, bár igaz, a romantikus, pezsgős csomagért, amikor ágyba hozzák a reggelit, azért már egy kicsivel többet kell csengetni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Mondjuk azért megnézhetjük meddig marad az élettárs, ha Hende és bandája bukik.
Bár azt kell mondanom, hogy megérdemli az a nő a kényeztetést, ha képes ezzel a fickóval ágyba bújni.
Mert ha Hende esztergályos lenne ezzel a külsővel, biztos nem állt volna vele össze a kisasszony. (bocsi az esztergályosoktól)
Mert ugye vannak a hobby-qrvák, vannak a megélhetési prostik és vannak luvnyák.
Mónika havi 1 milliós juttatást kap a kufircilásért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A kiküldetésen nem spóroltak, mert a tárca szerződései szerint Hende egy drága luxusszállodában szállhatott meg. Hogy két személyre mennyibe került az út, nem lehet tudni, a minisztérium csak a vezető utazási költségeit hozta nyilvánosságra. Eszerint az állam 126 ezer forintos szállodai számlát kapott Hende kint töltött egy éjszakája után, ami akkori árfolyamon 422 euró volt. Valamint a politikus 48 ezer forint napidíjat is felvett a kétnapos útra. Sőt a kétfős magyar delegáció nemcsak az 56-os forradalom évfordulóját ünnepelhette meg, hanem Szajlai 35. születésnapját is. Egyébként a tárca nem részletezte, a vezető kivel utazott. Azt csak egy követségi beszámolóból szúrta ki a Blikk !

Nem nem merem kommentálni, mert nagyon ocsmány szavak kerülnénk ki a kezem alól !
Desischado
@nyanya001: @Horizont: Minden szavatok a szivemből szólt! Erre bezzeg van pénz, hogy a mi költségünkön luxus módban járjanak kamatyolni! Hogy az a jó... Többet én sem merek írni, mert nem tűrné a nyomdafestéket, pedig ritkán szoktam csúnyán beszélni!
Levendula
Egyes kultúrkörökben... a hende és a barátnője közti korkülönbség... a lánya is lehetne...
KERKA
@Levendula: hát nézd, lehet, hogy apukámnak szólítja. eljátszadozik az alvó oroszlánnal:))
human
@Levendula: Bíííztons napokon belül el is fogja venni, mert mégis csak tisztességes keresztény ember ez a Hende. Hogy is mutatna jó erkölcsi példát, ha házasságon kívül élne, hisz a fidesz mindene a házasság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.