Három éve az akkori titkárnőjét, immár élettársát vitte el a francia fővárosba, és nem adta alább egy luxusszállodánál.

A titkárnőjével kettesben utazott a francia fővárosba három évvel ezelőtt a honvédelmi miniszter. A nyilvánosságra hozott utazási költségekből az derül ki, hogy meglehetősen magasra rúgott a hotelszámlájuk – írja a Blikk.

Az akkor vagyonnyilatkozatából ítélve 2011-ben még két lányával és a feleségével élt Hende Csaba, a legfrissebb vagyonnyilatkozatában viszont már volt titkárnőjét, Szajlai Mónikát tüntette fel élettársaként.

A 2011. októberi párizsi utat követően a minisztérium 126 ezer forintos számlát kapott Hende Csaba kint töltött egy éjszakája után – ez az akkor árfolyamon 422 eurónak felelt meg. A Blikk úgy tudja, hogy a politikus 48 ezer forint napidíjat is felvett a kétnapos útra. A lap szerint a kétfős magyar delegáció nemcsak az 1956-os forradalom évfordulóját ünnepelhette meg – a minisztert az 56-os ünnepségre hívták meg – , hanem Szajlai Mónika 35. születésnapját is.

A párizsi szállodák gyors feltérképezése alapján a Blikk megállapította, hogy néhány kivételtől eltekintve a legtöbb helyi ötcsillagos hotelben el lehet tölteni egy éjszakát. A Hyattban például a legborsosabb árú Deluxe King szoba reggelivel két főnek egy éjszaka 500 euró alatt (mintegy 150 ezer forint) megúszható, bónuszként remek panorámát kapnak a kedves vendégek a Louvre-ra. A legelegánsabb párizsi Sofitelben egy lakosztályt is ki lehet venni ekkora keretből, bár igaz, a romantikus, pezsgős csomagért, amikor ágyba hozzák a reggelit, azért már egy kicsivel többet kell csengetni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Mondjuk azért megnézhetjük meddig marad az élettárs, ha Hende és bandája bukik.
Bár azt kell mondanom, hogy megérdemli az a nő a kényeztetést, ha képes ezzel a fickóval ágyba bújni.
Mert ha Hende esztergályos lenne ezzel a külsővel, biztos nem állt volna vele össze a kisasszony. (bocsi az esztergályosoktól)
Mert ugye vannak a hobby-qrvák, vannak a megélhetési prostik és vannak luvnyák.
Mónika havi 1 milliós juttatást kap a kufircilásért...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Ez a baj. Közpénzen udvarolgat, kefélget. Ha magán úton teszi ezt, saját zsebből a fene se foglalkozik vele. Lázár Jánost a bíróság októberben kötelezte, hogy tegye nyilvánossá hasonló luxusútjának tételes költségeit és kivel volt ezen az úton. Lázár lesajnálta a bíróság döntését és nem közölte azóta sem az adatokat.
colibri
Most akkor ki a szemét és irígy rosszindulatú? A médea? aki minden nap nyomat egy sor újabb negatívat erről a keresztény miniszterről, vagy (a jobbosok szerint) a mindenről ellenkezőleg gondolkodó és fideszesek cselekedeteit rosszalló "ballibsik"? (Megjegyzem: soha nem voltam párttag, je jobbra, se balra, de ami ebben az országban folyik, az nagyon gáááz!)
soljanka
Mondjuk azért megnézhetjük meddig marad az élettárs, ha Hende és bandája bukik.
Bár azt kell mondanom, hogy megérdemli az a nő a kényeztetést, ha képes ezzel a fickóval ágyba bújni.
Mert ha Hende esztergályos lenne ezzel a külsővel, biztos nem állt volna vele össze a kisasszony. (bocsi az esztergályosoktól)
Mert ugye vannak a hobby-qrvák, vannak a megélhetési prostik és vannak luvnyák.
Mónika havi 1 milliós juttatást kap a kufircilásért...
Senara
Lecserélte öregedő feleségét , Feri megjegyzését miatt magáévá tette a titkárnőt , de most hallgat a Fidesz nőtagozat mno.hu/migr/3-oregecskedo-felesegek-lecserelese-594684
Fradigege
Ez elég gáz. Itt erkölcsi problémák vannak. A káderenpé nem akar felszólalni ez ügyben? Inkább a vasárnapi bezárás fontosságán böfögnek, azt hogy félre kúr egy miniszter, nem probléma.
Dr. Felipe
Ezek nem urizálnak, mert ezek az emberek nem olyanok - mondta vicctor. Hahaha.
Vizual
Nem értek egyet azzal, hogy egy bontakozó és kiteljesedett szerelemről igy beszéltek. Hiszen ha elkövetett valamit van nekik egy KDNP-k akik féltve örzik a jobb oldal erkölcseit. Nem tudom kifejezték-e már a rosszallásukat és egyet értettek a miniszter lemondásával ? Én elfogadnám. Már mint a 36 éves nőt. Csinos. És nagy tudású lehet.
Hogy is van ? Náluk a jobb oldalon első a család. hehe.
nyanya001
A kiküldetésen nem spóroltak, mert a tárca szerződései szerint Hende egy drága luxusszállodában szállhatott meg. Hogy két személyre mennyibe került az út, nem lehet tudni, a minisztérium csak a vezető utazási költségeit hozta nyilvánosságra. Eszerint az állam 126 ezer forintos szállodai számlát kapott Hende kint töltött egy éjszakája után, ami akkori árfolyamon 422 euró volt. Valamint a politikus 48 ezer forint napidíjat is felvett a kétnapos útra. Sőt a kétfős magyar delegáció nemcsak az 56-os forradalom évfordulóját ünnepelhette meg, hanem Szajlai 35. születésnapját is. Egyébként a tárca nem részletezte, a vezető kivel utazott. Azt csak egy követségi beszámolóból szúrta ki a Blikk !

Nem nem merem kommentálni, mert nagyon ocsmány szavak kerülnénk ki a kezem alól !
Desischado
@nyanya001: @Horizont: Minden szavatok a szivemből szólt! Erre bezzeg van pénz, hogy a mi költségünkön luxus módban járjanak kamatyolni! Hogy az a jó... Többet én sem merek írni, mert nem tűrné a nyomdafestéket, pedig ritkán szoktam csúnyán beszélni!
Levendula
Egyes kultúrkörökben... a hende és a barátnője közti korkülönbség... a lánya is lehetne...
KERKA
@Levendula: hát nézd, lehet, hogy apukámnak szólítja. eljátszadozik az alvó oroszlánnal:))
human
@Levendula: Bíííztons napokon belül el is fogja venni, mert mégis csak tisztességes keresztény ember ez a Hende. Hogy is mutatna jó erkölcsi példát, ha házasságon kívül élne, hisz a fidesz mindene a házasság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.