A jövő héten a kormány elé kerül a családi csődvédelemről szóló javaslat, a kilenc évfolyamos képzésről a KDNP-t nem sikerült meggyőzni, különbséget kell tenni az életükben veszélyeztetett és az illegális, megélhetési bevándorlók között - többek között erről beszélt a KDNP frakcióvezetője a mezőkövesdi kihelyezett frakcióülés után.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Nem az éveket kellene emelni, hanem a szinvonalat. Igaz a csicskáknak közmunkásoknak nem kell tudás. Nálunk az általános iskola kitüntetett lett, de a tanítás a nullával egyenlő. 3. osztályban nincs lecke, nincs semmi. Néha egy vers megtanulása és gyakorló lapok megoldása havi szinten 1-2. Siralmas. Minden csemetét nem lehet magántanárhoz vinni. Megoldás??? Ha valaki tud mondja meg nekem is.
m.macskosz
@gödörben: "Ha valaki tud mondja meg nekem is."
Kérésed számomra parancs:
Orbán Rasika --véleményem szerint IQ nuku bajnok,
lám, mégis milyen kiváló SVÁJCI OSKOLÁBA jár.
Tessék szíves lenne rendesen nősülni, férjhez menni,
mindjárt telik magántanárra a leendő csemétknek!
gödörben
@m.macskosz: Köszi, de én komoly választ várok, ugyanis a többségnek nincs 15millája a gyerek taníttatására, mint ahogy nekünk sincs. Egyébként foglalkoztat a gondolat, hogy magán tanulóként esetleg megoldható ez a dilemma, esetleg több gyerkőccel is. Vélemény???
m.macskosz
@gödörben: Nem vagyok érintett, de gyanítom, hogy ma már nem sok olyan lehetőség van állami szinten, hogy a tehetséges gyerekek feljebb kerülhessenek. De nem is tartom kizártnak. Végül is Google a barátod: emmi.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.