A Bibó Szakkollégium alapítója szerint a vállalkozó időzített akna, aki nagyobb veszélyt jelent Orbánra, mint az ellenzéki pártok együtt. A háborúban azonban valakinek bukni kell és szerinte az Orbán-rendszer stabilabb, mint a Simicska-féle erőcsoport.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Bevallom, nincs kedvem hozzá, ezért nem olvasom el a cikket, nem nézem meg a videót.Nekem elég ennyi: „ebben a meccsben Simicska vesztésre van ítélve”
A macska meg fel van mászva a fára,
de nem ez most a fontos, hanem az, hogy
NEM Simicska,
hanem az egész ország a vesztese a múltbéli nagy barátságnak,
...majd a jelenlegi nagy ellenségeskedésnek.
Ebből a buliból sem Orbán sem Simicska nem jött ki eddig vesztesen,
--leszámítva a talpnyaló senkiket--, csak az ország. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Senara: Az a tragédia, hogy egyesekhez ezek a hírek el sem jutnak. Ám, ha mégis, cizelláltan. :( Ezért aztán még mindig komoly tábora van Orbánnak.
Hellcat
1 vesztese már van ennek az qrbán símacska ámokfutásnak...az ország lakossága. Ezek ketten ha jóban vannak ha rosszban, mindenhogyan rajtunk élősködnek.
Senara
@eugen4402: Simicskát összehoznák Gyurcsánnyal , az lenne politikai szappanopera csúcsa . :-)) Habár lehet ráfogják szocik ügynöke és belülről bomlasztotta a pártot , sok -sok milliárddal :-(
Hofipisti
Nekem "Frei Tamás: 2015" érzésem van. Lehet, hogy nem lesz olyan forró a kása, de hogy kész az étel, s elkezdték tálalni, az biztos.
Habony Árpi, az állástalán, jó tanácsokat adó barát most forralja a mosogatóvizet, csak hát kérdés, hogy elég nagy e a sajtár ahhoz, hogy mindent kimossanak.
Összességében - végül is - mi fizetjük a bulit nagy vidáman, szó nélkül!
pedig engem még mindig az érdekel, ki a többi öt!
Hajrá Magyarország!
Toby
@m.macskosz: Amennyiben orbáncot sikerül kipaterolni a hatalomból, de még a környékéről is, lesznek befektetők, ahogy korábban is voltak, csak Bajnai 7 befektetővel kötött 1 év alatt szerződést, orbán kirúgott egy csomót és csinált 22.000 munkanélkülit, vagy közmunkást !
Ha a tőke látja a politikai stabilitást, érkezni fog, részben mert érdeke a nagy piac, másrészt nem tűri a bizonytalanságot !
Attól még lehet mindenki és minden "nemzeti" hogy nem akarják kerítések mögé zárni a gazdaságot, de hogy egy trafiknak miért kell "nemzetinek" lenni, azt sem én, sem más nem érti ! Csak a tulaj személye változott ( meg a jövedelme szépen ) !
Én így látom. Röviden, a saját ismereti szintemen.
köhögő bolha
@m.macskosz: Internet, kábel Tv nincs,csak az Orbán 1,2,3,4...antennás TV nagyon sok helyen,a csúti teknyővájó ezekre utazik! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.