Vidéken gyakran jobbak a körülmények, Budapesten sokszor városnézésre viszi a beteget a mentő, mire a megfelelő helyre kerül. Ennek ellenére figyelemelterelésnek tűnik az új budapesti kórház ötlete: se helye nincs, se pénz rá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Lehet, hogy vidéken gyakran jobbak a körülmények - de nem Magyarországon!
Én budapesti vagyok, egyetértek, hogy kellene még kórház, de hogy vidékre nagyságrendekkel több kellene, abban bizonyos vagyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@papa.49: :-) Ez a zsebcirkáló zseniális! :-)
Én a fészbúúúkon azt mondtam csak hogy Apró Adolf. És láss csodát ki lettem tiltva az oldaláról...:-) ha zsebcirkálót írok lehet nem tiltanak ki.
papa.49
@miazavalami: Barátom vedd elő a '60-70 évek ,,virágnyelvét,, akkor van esélyed megúszni a kitiltást, viszont mink akik már akkor aktívak voltunk pontosan tudjuk mi mit jelent...
miazavalami
@papa.49: Nem írtam én semmi rosszat csak azt kérdeztem meg , miért érzem magam a saját hazámban sokadrendű állampolgárnak?
papa.49
@miazavalami: Csupán csak azért mert nem tartozol a fütyiszes bandériumba, de ne hidd el hogy mi vagyunk a sokadrendűek, csak elnyomottak vagyunk, de lehet tenni ellene...
miazavalami
@papa.49: Mindegy hogy nevezzük, mindenki előrevalóbb ebben az országban annál a magyarnál aki dolgozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.