Szakítani akar az MTVA a Simicska-érdekeltségű Hung-Ister Zrt.-vel – írja a hvg.hu. Ám nem lesz könnyű a cégtől megszabadulni: övék az egyik legnagyobb studió Budapesten, jól kiépült a gyártókapacitásuk és évről évre félmilliárddal nőtt eddig a forgalmuk.

Eddig a Hung-Ister Zrt. gyártotta a közmédia legnézettebb műsorait: A Dalt, a Maradj talpon!-t és a Magyarország, szeretlek! című produkciót is. A hvg.hu két forrásból is úgy értesült, hogy a véget érő műsorok szerződését nem fogják meghosszabbítani. Egy MTVA-s forrás szerint a Maradj Talpon!-t "minimum pihentetik", de szinte biztos, hogy megszakad a munkakapcsolat a két szervezet között. Egy másik MTVA-s informátor pedig arról beszélt, hogy a Hung-Istert már tájékoztatták is a szakításról, de azt nem tudni, mi történik a folyó műsorokkal.

A Hung-Ister Zrt. vezetője, Fazekas Csaba – aki rövid ideig az MTVA-t is irányította – sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta a hírt. Annyit mondott, ha ez bekövetkezne, akkor egyszerű állampolgárként is szeretné megérteni, miért pont a köztévé legnézettebb műsoraival történik ez meg.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@Yoda69: Simicskának szerintem nincs akkora hatalma, amekkorát tulajdonítanak neki! Egyébként a saját jól felfogott érdeke miatt sem hiszem, hogy ennél jobban ujjat húz Orbán Viktorral!
Desischado
Szerintem, ha valamennyi esze van simicskának és nyilván van, akkor tudnia kell, hogy vagy totálisan orbán ellen fordul, vagy neki vége! Mert Peter Bartossal egyetértek, pár év múlva már nem lesz ekkora hatalma sem anyagilag, sem eszmeileg! Most kellene ütnie, amíg még megteheti! De sajnos, nem fog, ha csak rá nem ébred, hogy itt vérre megy a játék! Különben neki Game over!
Juhász István
Mindenhonnan KISZORUL... mennyi is most az átlagnyugdij??? Annyija azért marad, ne kelljen neki is sorba állnia egy ebédért...
mate03
@Desischado: Kimenti a cégét,külföldre és onnan fog támadni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.