A Die Welt tudósítója nem csak arra figyelt, hogy mi hangzott el az Orbán-Putyin találkozón. Szerinte Putyin a közös sajtótájékoztatón úgy nyitogatta a száját, mintha egy korty vízre lenne szüksége, Orbán pedig azon igyekezett, hogy úgy tűnjön, két, egymást értő férfi találkozott kedden Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nena
Csúnya dolog az irigység... Majd ha tőlünk veszitek a gázt mert a Maci nálatok elzárja csapot... Hehe... :-)
36
Én azt gondolom, Putyinnak ez egy kirándulás volt. És szerintem, ezt Orbán szorgalmazta. A nonverbális jelek, valóban fontosak. De ezt a tegyünk úgy mintha valami fontosról és viccesről beszélgetnénk, nem csak Orbán gyakorolja, hanem minden államfő. Egy példa. Az amerikai mindenkitől megkérdezi egy hello után, hogy hogy van? Vagy. Hogy érzi magát? Választ nem vár rá természetesen. Csak affektál. Kár ezen rágódni.
Mialatt Putyin ideért, az orosz csapatok elfoglalták Debalcevet, ami nagyon fontos vasúti és közúti csomópont. Na ez idegesíti az USA-t. És Putyin látogatása, szerintem ekkor fordult komolyba. Tulajdonképp azt mondta, hogy átléptem Porosenkó fölött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.