Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) 10,9 milliárd forint összértékű programja keretében tíz beregi település több mint hatezer lakosát ellátó új mentőállomás épül fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszaadonyban idén júniusra. Gyarmati István projektiroda-vezető a beruházás keddi, tiszaadonyi alapkőletételi ünnepségén elmondta, az Európa Unió által támogatott Sürgősségi ellátás fejlesztése-mentés elnevezésű projektben országosan 22 új mentőállomás építése, 60 meglévő korszerűsítése szerepel, továbbá új eset- és rohamkocsikat, mentőorvosi autókat, illetve orvostechnikai és oktatási eszközöket is vásárol a mentőszolgálat.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Nofene!
A Széktói Stadion fejlesztése meg sehol?
Miféle partizánkodás ez, kérem???
nezelodo
Csak belehúzni fijjuk, mer az év közepén lejár a határidő a mentőállomásokra folyósított EU-s támogatásra, illetve a beruházások befejezésére. Ha olyan jól koncentráltak volna CsLH pártban az építésre, mint föld, trafik és pályázatmutyikra, meg az adóztatásra, és a pávatáncra, már régen elkészülhettek volna. Most meg beleszakadhatnak a csókos vállalkozások az igyekezetbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.