Az időközi választáson múlik, hogy megmarad-e a kormány kétharmados parlamenti többsége. Az Index olvasója számolt be arról, milyen mozgósító üzenettel próbálja rábírni a kormánypárt a szimpatizánsait a szavazásra.

Ilyen sms-eket lehet kapni szombat este Veszprém szerte:

Ma ellepték a várasunkat a szocialista aktivisták, akik visszakövetelik a Gyurcsány korszakot. Ne hagyjuk, holnap szavazzunk Némedire! Add tovább!

A Fideszes Némedi Lajos ellenfele Kész Zoltán, a baloldal közös, függetlenül induló jelöltje. A vasárnapi választás – tétje miatt – a nemzetközi sajtó figyelmét is felkeltette.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Úgy érzik az elvtársak hogy nem lesz elég a 4 milliárdos uszoda, még sms áradat is kell a veszprémi lakosság megdolgozására.
Aztán még ezek a patkányok mondják hogy a szocialisták hazudoznak. A fideSS patkányoknak tisztességes kampányuk még nem volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Nem is vártunk tőlük mást velejéig romlott 1 társaság.
Dr. Felipe
Úgy érzik az elvtársak hogy nem lesz elég a 4 milliárdos uszoda, még sms áradat is kell a veszprémi lakosság megdolgozására.
Aztán még ezek a patkányok mondják hogy a szocialisták hazudoznak. A fideSS patkányoknak tisztességes kampányuk még nem volt.
tivoli
Hát akkor én azt mondom, hogy ha valakit az utolsó pillanatban el lehet tántorítani egy SMS-sel a meggyőződésétől, annak a szavazata semmit se ér.
Dr. Felipe
"Városunkat ellepték a szocialista aktivisták"

Hát nem a kubaszov ifjú gárda? Hát de.
vonotok
Veszprémiek ! a " HOLNAP " a kezetekben. Kérve, kérlek benneteket állítsátok meg ezt az eszement ÖRÜLŐTETT. Gondoljatok gyermekeitekre, unokáitokra, legyen majd nekik szebb, békésebb jövőjük, ha már MI elrontottuk a rendszerváltáskor. Köszönöm. Egy PÁRTATLAN honfitárs.
human
Édesanyám egyszer aláírta a rezsicsökkentéses papírt és mikor közeledtek a választások jöttek az sms-ek, automata hívások, szórólapok duplán (minek?), személyes aktivista telefonhívása. Aztán a választás előtti napokban becsöngetett az aktivista, aki biztos meg volt győződve arról, hogy fidesz szavazók vagyunk mert, mikor azt mondtam, hogy még bizonytalanok vagyunk kire szavazunk hát lefagyott a mosoly az arcáról. Gondlom nem értette, hisz a listáján biztos szavazókként voltunk jelölve :D
Máskor meg nálam kopogtatott a szomszéd fideszes, hogy kopogtató cédulát gyűjt a fidesznek és olyan határozott nemet mondtam, hogy én is meglepődtem. Rá is csaptam volna az ajtót, ha nem egy általam elismert ember lett volna. Mondjuk következő alkalommal már függetlenként indult a kerületben vesztére, mert bizony a fidesz nem felejt.
Stancika
Valamit csak tud ez a Gyurcsány ha ennyire félnek tőle. Ennyi év után az előzőek nevét is elfelejtették, de a Gyurcsány a vörös posztó.
pbalage
@tivoli: igazad van, de hát most pont azok az emberek kellenek a fidesznek, akik semmit sem érnek, de a szavazat az szavazat, tökmindegy hogy egy félnótásé vagy egy megrögzötté-e.
Dr. Felipe
Ahhoz már nagyon primitív előembernek kell lenni akinek a zagyában még ül a gyurcsányozás.
bencemacska
Az uszodára beígért 4 milliárd nem szavazatvásárlás?
Csak akkor, ha nem fideszes csinálja?
tivoli
@pbalage: ma, 22:14
Kérdés, hogy a városnak kellenek-e.
Mert ha nem a város érdekében szavaz, akkor inkább ne is.
kkalman
Ezek a vadbarmok a Gyurcsány fóbiájukba fognak belebukni. Ha így lesz, megérdemlik, mert nem tudnak kigyógyulni eme betegségükből.
tivoli
@kkalman: ma, 22:44
Ne álmodozz, Gyurcsány már a kutyát sem érdekli, legfeljebb pletyka szinten.
kkalman
@tivoli: Nem álmodozok. Nem szerettem a Fletot sem, ahogy a zorbáncot sem. Nem én kiabálok mindenféle baromságot, mikor eszembe jut, hanem a fitymasz riogat még mindig ezerrel a Gyurcsival.
Knapp75
@tivoli: Gyurcsány 2010-ben eltűnhetett volna a süllyesztőben, nem volt normális pártja, frakciója, támogatottsága, lényegében a jobboldali média tartotta életben a folyamatos gyurcsányozással. nem véletlenül, van, akiknek ez a hívószó.
Ha megnézed a trollkodó jobbereket a fórumokon, akkor még mindig vannak, akiknek minden cikkről az első gondolatuk Gyurcsány, akármi is a téma.
bakurasz
@tivoli: Az eltántorított marháknak köszönhető a kétharmad! Gyurcsánytól, Orbán fosik! De nagyon! Ha annyi energiát ölt volna Magyarország előremozdításába a csuti Csüngőhasú mint Fletó ellehetetlenítésébe, akkor előrébb járnánk mint Németország! De a Focihuszár szarik Magyarországra, csak magával meg a cimbikkel törődik! Remélem Veszprémben kiverik az első cölöpöt a Fitymax vára alól!!!
pbalage
@tivoli: én úgy vagyok vele, hogy ha ott élnék, az országomat egy lóért (uszodáért illetve -- akarom mondani - fedett pályás vízi sportlétesítményért) semmiképpen sem adnám oda. Néha az erkölcs többet ér, mint egy beígért összeg.
Max nem fürdenek, csak otthon vagy esetleg a patakban, de az bátran és nyugodtan vállalható.
Juhász István
Hajrá VESZPRÉM, HAJRÁ KÉSZ ZOLTÁN !!! Okozzatok nekem egy örömteli estét, ha bekapcsolom a TV-t látni, hallani szeretném, hogy KÉSZ lett a választás, hogy KÉSZ lett a képviselő. Remélem, minden KÉSZ lesz ... a választáson, egy igencsak messzi város lakója, aki most úgy ISTENIGAZÁBÓL drukkol nektek, VESZPRÉMI 2/3 váltóknak! HAJRÁ !!!
dr. prédikátor
Polpot petya,sintér saNYA!!! Ezek az sms ek nem merítik ki a zaklatás fogalmát???
1magyar
Hiába riogatnak, mindenki érzi a bőrén,a gyomrán keresztül, hogy Gyurcsány idején jobb volt a népnek.
wagabund
nemsokára kiderül, mivel fogják indokolni, ha ismét a fidesz nyer...

igencsak erős hit kell majd a magyarázathoz...
tivoli
@kkalman: tegnap, 23:04
Fenntartom a véleményem.
tivoli
@Knapp75: tegnap, 23:26
Én mindig azt mondtam, hogy Gy. egy vagány csávó, kedveltem is, de nem szavaznék már rá. Elmúlt, kinyúlt, vége. Amit meg most csinál, inkább stand-up comedy.
tivoli
@bakurasz: tegnap, 23:57
Nem akarok ellentmondani mindenben, de ha Gy. nem csak azzal foglalkozna feszt, hogy mibe lehet belekötni Orbán portáján, választást nyerhetett volna. Na meg ez a bohócság amit mostanában művel?! Vénségére zakkan meg?
tivoli
@pbalage: ma, 00:48
Tökéletesen igazad van. Hol érdekelne engem a fidesz 2/3-a, a szívem mélyén mégis azt érzem, hogy ha nem teszek érte, annak lesz böjtje.
bakurasz
@tivoli: Azért volt kitől ellesni ezt a módszert! És valljuk be, a Kisrákosinak sikerült is!
tivoli
@bakurasz: ma, 15:15
Szóval te is úgy gondolod, hogy egyik se különb a Deákné vásznánál? :-))
bakurasz
@tivoli: Nem, egyáltalán nem!! Gyurcsányt sokkal egyenesebbnek, okosabbnak, elkötelezettebbnek, bátrabbnak és elsősorban őszintébbnek tartom mint a Kisrákosit! Ez a véleményem az öszödi-beszéd (a teljes!) meghallgatása után alakult ki. A mai helyzet sajnos abból a régi stratégiai elgondolásból fakad, hogy a legjobb megoldás az ellenséggel szemben a saját módszerének az alkalmazása. Mert mindenki legnagyobb erőssége egyben a gyengesége forrása. Gyurcsánynak a politikai nyílt-mellényűsége míg a Csüngőhasúnak az alkalmilag összeverbuvált szavazótábora. Bár a politikus az politikus... :)
simmons
@Knapp75: azért érdekes ez,ha beszélnek Gyurcsányról jobboldalról,idegesen,gyűlölettel ,RETTEGVE, a " közép" pártok már " csak" elhatárolódva a balosok vegyesen de már-már reménykedve, az "igazi 2 harmad" ,még Gyurcsány is jobb volt, a DK-okat meg tudjuk hogy. Jelen van, mert ugye most is róla beszélünk minden 3. írásban, és kb 4.ben kipörögve kis gázzal folyamatosan húz.Lehet,hogy mégsem olyan "öreg"és "zakkant". A mostani viselkedésével rokonszenvet kelt,és ha most ismét megvádolnák valamivel többet nyerne mint veszítene.Csak figyelek és elnézést,de ez itt volt a sorok közt.
Linna
Normális, aki ilyesmit mond?
Nem szívem csücske Gyurcsány, de ez már mégis csak sok! Ha nem jön meg idejében a tavasz, akkor azért is ő lesz a felelős?
kkalman
@tivoli: A Te dolgod, hogy fenntartod a véleményedet. Én is az enyémet. Ez meg az én dolgom, így ezt a meccset döntetlenre hoztuk. :-)
mate03
@tivoli: Még mindig Gyurcsány a mumus?Minél többet szapulják annál erősebb lesz!Meg próbáltak mindent,hogy börtönbe csukják!De nem tudtak fogást találni rajta! Ebbe őrült bele Orbán!
eszegfu
@tivoli: Erkölcsileg valóban nem ér semmit, de az "X" azért érvényes mindenfajta jelző nélkül... mégis egy plusz szavazat, sőt akár döntő jelentősége is lehet és mindegy melyik oldalról is van szó.
tivoli
@mate03: ma, 09:14
Ez igaz fordítva is, mert ez már dualizmus.
Vagy mint a fény és árny, mindig a napállástól függ, melyik látszik jobban..
tivoli
@eszegfu: ma, 10:54
Áh, kutyakomédia az egész, hogy az embereknek meg legyen a cirkusz. Inkább a kenyérre fókuszálnának.
evacica
Hiába okos fiú ez a Gyurcsány, Orbán retteg még most is tőle, a baloldal vezetői irigyek rá, nem véletlen volt az Öszödi beszéd kiszivárogtatása, ellenfelei így akarták félreállítani párton belül, de evvel nem csak Gyurcsány lejáratásához adtak segédkezet, de de hazavágták az egész baloldalt. Köszönet az illetékes elvtársaknak érte! Hosszú idő lesz míg ezt kiheveri a baloldal, melynek egy része még mindég azt fújja, hogy ennek is Gyurcsány az oka.Nem ártana, ha az elvtársak magukba szállnának és elgondolkodnának saját felelősségükön is és befejeznék ezt az állandó Gyurcsányozást, melyet fideszre kéne hagyniuk és azon gondolkodnának közösen, hogy hogyan lehetne megszabadulni az országot a szakadékszélere vivő kormánytól!
kukac50
Gyurcsány fele annyit hazudott csak mint Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.