A Jobbik szerint a vasárnapi veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választáson nem a független jelölt győzött, hanem a Fidesz bukott meg.

Az ellenzéki párt az MTI-hez eljuttatott közleményében annak a véleményének is hangot adott, hogy a választás megmutatta, az embereknek elegük van a Fideszből.

A Jobbik a választást értékelve azt írta: "az Orbán-kormány folytatta mélyrepülését, a Kubatov-listákra épített gépezett összeomlott, mert az emberek már immunisak a kormány sajtóhazugságaival" szemben.

Hangsúlyozták: a vasárnapi nappal megszűnt a kétharmad, Tapolcán pedig "a második szöget a Jobbik fogja beleverni a kormány és az elmúlt huszonöt év lejáratódott politikai elitjének koporsójába" – utaltak az újabb, április 12-i időközi országgyűlési képviselő-választásra.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A vegeredmeny szempontjabol ez TOKMINDEGY!!!

Ugyanis a 2/3-os valasztasokat sem a fideSS nyerte meg annakidejen 2010-ben, hanem a baloldal veszitette el - ami ugyanaz, csak most fordult a kocka...

Hulye Jobbik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Linna
Ez így van, de egyelőre elég ez is. Csak így tovább!
karma1
A vegeredmeny szempontjabol ez TOKMINDEGY!!!

Ugyanis a 2/3-os valasztasokat sem a fideSS nyerte meg annakidejen 2010-ben, hanem a baloldal veszitette el - ami ugyanaz, csak most fordult a kocka...

Hulye Jobbik...
papa.49
Mi van kis vonulós fiúkák, savanya lett a veszprémi szőlő a kondás meg hallgat, lehet magyarázkodni de a 40 egynéhány %, meg a 13 % elég nagy különbség, azért azt ti is tudjátok ennyire nem utálják a fütyiszt...
Dr. Felipe
Putinka elvtárs láncos kutyái, a jobbik oda kerül Tapolcán is ahova való.
hetöndöe
A veszprémi Jobbikos "hölgy" eszmefuttatása saját magáról,ő is olyan szerény,mint az ibolya.:-)))
"„A szülővárosomban sajnos az apukám munkája okán csak tíz évig élhettem. De én tízéves koromig éltem harminc évet! Mert a jóisten kegyelméből egy olyan pedagóguskörnyezet vett körül, hogy engem, mint egy ilyen gyöngyszemet, csodát hordtak, vittek, tettek, vettek, mert tehetséges gyerek voltam, és minden pillanatomban ezt aknázták ki. És nagyon kevés gyerek van, akiről tízéves koráig újságcikkek tömege születik, mert különböző művészeti ágakban produkál. Én úgy mentem el ebből a városból, hogy megtört a szívem. És emiatt soha nem váltam meg ettől a várostól, és egyébként a rokonaim itt élnek, és a környékbeli temetőkben az őseim fekszenek. Én egy veszprémi lány vagyok, Balaton-felvidéki adottságokkal, öntudattal, büszkeséggel, és bizony pont olyan szemérmességgel, amivel amúgy a Veszprém megyeiek rendelkeznek. Én is ilyen vagyok. Sokan mondták, hogy már rég elmentem Veszprémből, most nem lakik itt. Lehet, hogy többet tudok, sőt biztos, hogy többet tudok, mint az itt élők Veszprémről… Velem nem lehet nem számolni! Csak ha megsemmisülök!”"
freemanpetya
@hetöndöe: gondolom szavaztak rá vagy 15-en. Egyébként roppant visszafogott a hölgy, hátha még leírhatta volna a valóságot, miszerint valójában ő a Yeti... (is) ...
kkalman
@hetöndöe: @freemanpetya: A veszprémi lány szerénységénél csak az egoja nagyobb. De az nagyon!
kkalman
Vonáéknak savanyú a szőlő. Tapolcán lehet még savanyúbb is.
human
Most egyet kell, hogy értsek a jobbikkal :)
Sokat segített, hogy lehullt a lepel a fidesz maffia működéséről. Ott van ugye a NAV botrány és már nyílt titok, hogy Simicska feladata az volt, hogy a közpénzt pártpénzre váltsa cégein keresztül. Ha a szegénység növekedése nem is, de ez már a jobb oldalon is kiverte a biztosítékot.
Linna
@Dr. Felipe: Nem szabad előre inni a medve bőrére, mert mi is (a nép) pofára eshetünk. Na még egy: nyugtával dicsérd a napot!
Ez csak egy csata volt, a végső győzelem még sehol sincs!
Linna
az emberek már immunisak a kormány hazugságaival szemben
Ide már édeskevés volt egy uszoda
Knapp75
Azért a Jobbikot és a vezetőség megélhetési rasszistáit ne keverjük a Jobbik szavazóival!
Biztosan sokan "átszavaztak", hogy hasznosuljon a voksuk (ahogyan Ózdon a baloldali szavazók is támogatták a jobbikos jelöltet), így a pártok támogatottságára vonatkozó spekulációkba kár belemenni ez alapján.

Az derült ki, hogy a választók megtalálják a módját, ha el akarják zavarnia Fideszt: a legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavaznak.
Clavigo
Buktak a ""Putyin-pincsik "..Bukott az Orbán-konda,,...Vonyó testvér sem "rúgott labdába ""..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.